Perforatoare de tabla electrice

  Disponibil: 2 buc
  In stoc
  1.919 RON /buc

De ce Zivtool?

Perforator tabla electrica

Un perforator de tabla electrica este o unelata electrica utilizata pentru a realiza gauri in materialele metalice, cum ar fi tabla de otel, aluminiu sau otel inoxidabil. Acesta functioneaza conectat la o sursa de alimentare electrica prin intermediul unui cablu si este proiectat pentru a oferi putere si performanta in efectuarea gaurilor in tabla.

Caracteristicile principale ale unui perforator de tabla electrica pot include:

 • Motor puternic: Aceste perforatoare sunt echipate cu motoare puternice care asigura forta si viteza necesara pentru a realiza gauri in materialele metalice. Puterea motorului determina eficienta si performanta perforatorului.
 • Design ergonomic: Perforatoarele de tabla electrice sunt proiectate cu un maner ergonomic si confortabil pentru a oferi utilizatorului un control mai bun si o manipulare usoara in timpul lucrului. Un design ergonomic reduce oboseala si disconfortul in timpul utilizarii prelungite.
 • Reglaje de viteza: Multe modele de perforatoare de tabla electrice ofera reglaje de viteza variabile, permitand utilizatorului sa ajusteze viteza de rotatie in functie de necesitatile aplicatiei si de tipul de material metalic.
 • Burghie specializate: Pentru a realiza gauri precise in tabla metalica, perforatoarele de tabla electrice sunt utilizate in general impreuna cu burghii specializate pentru metal. Aceste burghie au un design specific si sunt fabricate din materiale rezistente care pot face fata metalului dur.
 • Masa de lucru si ghidaje: Multe perforatoare de tabla electrice sunt prevazute cu o masa de lucru si ghidaje pentru a permite utilizatorului sa tina si sa deplaseze materialul in timpul lucrului. Aceste ghidaje asigura taieturi precise si drepte.
 • Sistem de evacuare a prafului: Unele modele de perforatoare de tabla electrice sunt echipate cu un sistem de evacuare a prafului pentru a mentine zona de lucru curata si pentru a preveni acumularea excesiva a prafului de taiere.

Perforatoarele de tabla electrice sunt utilizate in diverse aplicatii, cum ar fi lucrari de constructii metalice, prelucrarea metalelor, tamplarie metalica si multe altele.

Este important sa utilizati perforatorul de tabla electrica in conformitate cu instructiunile producatorului si sa purtati echipament de protectie adecvat, cum ar fi ochelari de protectie si manusi, pentru a va proteja in timpul utilizarii.

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare