Utilaje prelucrare lemn

Fie că lucrați în industria tâmplăriei sau sunteți un handyman începător acasă, veți avea nevoie cu siguranță de mașina de scule din lemn potrivită pentru a face o impresie de durată. 

Cum sa alegem masina perfecta?

Dacă vă place DIY, le-ați întâlnit, probabil, cele mai multe dintre mașini. Credem că munca de calitate se poate face doar cu mașini de calitate.  

Nu trebuie să te alarmezi, chiar dacă prelucrarea lemnului este nouă pentru tine. Cu următoarea listă și o scurtă descriere, vă vom arăta ce mașini din lemn puteți utiliza cel mai mult pentru: 

  • Frezare
  • Strung pentru lemn, strung pentru lemn mini
  • Mașini de frezat vertical, mașini de frezat combinate 
  • Rindea 
  • Masina de frezat muchii
  • Masina de frezat dibluri
  • Mașini de frezat cu lanț 
  • Frezare 


Suprafețe plate din lemn marginea superioară, -nút mașini de frezat pentru mori superioare. Astăzi, există capete de frezare oferite în multe locuri, astfel încât să putem mușca diferite modele într-o suprafață.

Strung pentru lemn

Poate fi o alegere excelentă pentru dulgheri, restauratori, mobilier personalizat și producători de sculptură în lemn. (cum ar fi boluri, coloane... etc.) 

Mașini de frezat de masă, mașini de frezat combinate 

Un instrument pentru lucrul pieselor de prelucrat mai mari.  Caracteristica lor principală este dimensiunea capacității de recepție a materialului și capacitatea de a-l absorbi, precum și ce fel de gravură este capabilă. Cu aceste mașini de frezat desktop, puteți efectua mai multe fluxuri de lucru simultan, cum ar fi frezarea marginilor, tăierea paralelă sau unghiulară, planificarea. Avantajul mașinilor de frezat combinate este implementarea mai multor tipuri de procese de lucru, dar dezavantajul este staționarea. 

Rindea  

Un planificator este o mașină dezvoltată pentru pregătirea suprafețelor uniforme și netede. Atunci când alegeți un planificator, unul dintre principalele aspecte este lățimea de planificare. Acest lucru înseamnă că la ce lățime o "împingere" este capabilă să taie suprafața planificatorului curent. În al doilea rând, este esențial să știți ce adâncime de perete poate tăia mașina. 
Utilizarea sa este foarte diversă, putem lucra cu ea practic în orice colț al industriei lemnului.  

Tăietori de margine, mașini de frezat munchii 

Mașinile de frezat cu margini sunt potrivite pentru pauze de margine, frezare, atât din lemn moale, cât și din lemn de esență tare. Datorită dimensiunilor lor mici, ele pot fi folosite cu o singură mână.   

Masina de frezat dibluri

Putem face îmbinări și găuri cel mai eficient cu mașini de frezat cu vârf plat. Este un dispozitiv indispensabil pentru a face îmbinări masive. Tâmplărie, muncitori în mobilă. 

Mașini de frezat cu lanț 

Principala utilizare a mașinilor de frezat cu lanț este pregătirea unui robinet de structuri din lemn. Cu ajutorul unui lanț de frezare, puteți face rapid robinete cu acesta. Datorită structurii sale structurale, este extrem de ușor de mutat și montat.  

Mașini de tâmplărie

Diverse mașini de tâmplărie în scopuri industriale și casnice pot fi, de asemenea, găsite în magazinul nostru. Și cu cele mai noi instrumente și tehnologii, puteți înlocui din ce în ce mai mult modul vechi, clasic.

Uneltele de mână utilizate anterior includ, de exemplu, o scândură, daltă, un ciocan sau un ferăstrău. Este adevărat, nu am încetat încă complet să le folosim, dar în 2021 există din ce în ce mai multe oportunități de a înlocui munca obositoare. Mulțumesc, printre altele, mașinilor de tâmplărie și tâmplărie.