Radiouri portabile de santier cu acumulator, cafetiere

    Disponibil: 2 buc
    In stoc
    1.269 Lei /buc

De ce Zivtool?

Radio portabil de santier cu acumulator

Radiourile portabile de santier cu acumulator sunt instrumente utile pentru cei care lucreaza in medii de constructie sau in alte situatii unde este necesar un dispozitiv rezistent si mobil pentru a reda muzica sau a furniza informatii.

Cafetierele cu acumulator

Cafetiera cu acumulator este un aparat practic si portabil pentru prepararea cafelei in locuri in care nu exista acces la energie electrica. Aceasta este echipata cu un acumulator sau o baterie reincarcabila, care permite functionarea fara a fi nevoie de o priza de curent.

Cafetierele cu acumulator sunt ideale pentru excursii in aer liber, camping, calatorii sau chiar pentru a fi utilizate in masina. Ele au de obicei un design compact si usor, astfel incat sa fie usor de transportat si de utilizat in diverse situatii.

Aceste cafetiere functioneaza de obicei prin incalzirea apei intr-un rezervor si trecerea acesteia prin cafea macinata pentru a obtine cafea proaspata. Unele modele pot avea chiar si functii suplimentare, precum filtrarea cafelei sau controlul temperaturii.

Difuzor Bluetooth

Difuzorul Bluetooth de santier este un dispozitiv rezistent si durabil, conceput pentru a reda muzica de inalta calitate in medii de lucru dificile sau in aer liber. Acesta este proiectat sa reziste la socuri, praf, apa si alte conditii aspre intalnite pe santier sau in alte locuri de munca.

Prin conectarea prin Bluetooth la un dispozitiv compatibil, cum ar fi un smartphone sau o tableta, difuzorul Bluetooth de santier permite redarea wireless a muzicii preferate. Unele modele pot avea chiar si functii suplimentare, cum ar fi porturi USB pentru incarcarea dispozitivelor mobile sau intrari auxiliare pentru a conecta dispozitive prin cablu.

Difuzoarele de santier Bluetooth au de obicei un design robust, cu carcase rezistente la socuri si protectie impotriva prafului si a apei conform standardelor IP. Ele pot fi echipate cu manere, curele sau carabiniere pentru o transportare usoara si sigura pe santier sau in alte medii de lucru.

Cu un difuzor Bluetooth de santier, puteti bucura de muzica de calitate in timp ce lucrati sau petreceti timp in aer liber.

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare