Aparate de taiat polistiren

  Cod articol 105004011
  Putem livra
  2.249 RON / buc
  Cod articol 105004209
  Putem livra
  1.839 RON / buc
  Cod articol 105000150
  Putem livra
  1.509 RON / buc
  Cod articol 101003900
  Putem livra
  335 RON / buc
  Cod articol 105000136
  Putem livra
  3.590 RON / buc
  Cod articol 105000135
  Putem livra
  Doar 1 buc. mai avem la acest preț!
  1.749 RON / buc
  Cod articol 105000148
  Putem livra
  2.390 RON / buc
  Cod articol 105000137
  La comandă
  4.690 RON / buc
  Cod articol 105005104
  Putem livra
  Doar 1 buc. mai avem la acest preț!
  441 RON / buc

Cutter polistiren, Cutter Hungarocell: Cele mai importante informații

Cutterul de polistiren poate tăia cu ușurință și extrem de precis materiale izolante din Hungarocell și polistiren. Polistirenul constă în bile de spumă comprimate pentru a forma. Acest material are nenumărate avantaje: lumină, rezistentă la presiune și bine izolată. Utilizarea sa este foarte largă:

 • Ca material izolant
 • Design interior pentru scopuri decorative
 • Decorațiuni, scrisori 3D, modelele pot fi făcute din ea

Polistirenul este disponibil ca foi și mese, iar prelucrarea poate fi efectuată cu cel mai frumos și mai precis tăietor de polistiren.

Unde folosim aparatele de taiat polistiren?

Dacă încercați să tăiați polistirenul cu o lamă netedă, structura bilelor de spumă poate provoca probleme. Materialul este extrem de dificil de tăiat drept, iar electricitatea statică este creată în timpul tăierii, gloanțele Hungarocell pot fi ușor dezintegrate. Cutterul de polistiren tăie cu marginea de tăiere încălzită, care permite tăierea perfectă.

Marginea de tăiere încălzită, care este de obicei o sârmă sau căldură încălzită (becul), nu se taie, dar se topește pe Hungarocell, traversând ușor materialul dur. Nu este doar o linie dreaptă, ci o formă oblică, curbată sau sferică. Un alt avantaj este că nu se generează nici o deșeu sau murdărie. Temperatura lucrării poate fi controlată pentru unele mașini și, prin urmare, poate fi prelucrată pentru mai multe tipuri de polistiren.

Cutterele de polistiren sunt fabricate în două modele:

 • Cuttere de polistiren manual
 • Cuttere din polistirenul desktop

Cuttere de polistiren manual

Cutterele de polistiren manual pot fi utilizate cu freehand. Cu ajutorul muncii meticuloase, pot fi efectuate și forme complexe. Aceste dispozitive sunt potrivite pentru decupaje de profil și rotunde, adesea un accesoriu semicircular lamă, care este foarte util în tăierea locului de țevi și cabluri. Vă puteți elibera creativitatea cu tăietori de polistiren manual!

Cuttere din polistirenul pe masa

Se utilizează în primul rând pentru tăierea rapidă a materialelor izolante, în izolarea clădirilor. Structura ar trebui să fie plasată pe o podea sau pe o masă, deschisă și că lucrarea poate fi pornită. Unghiul de tăiere este în general de 90 °, opțional reglabil și multe dispozitive sunt, de asemenea, adecvate pentru tăierea materialului izolant. Șinele încălzite și șinele de ghidare vă permit să tăiați rapid polistirenul. Dispozitivul poate fi îndoit, ușor de transportat.

Folosirea tăietorul de polistiren?

 • Este de remarcat alegerea unui instrument robust din materiale de calitate, durata lor de viață este mai lungă.
 • Cutters de polistiren pot folosi un fir încălzit sau căldură, în general, standard. Există tăietori care au mai multe margini de tăiere înlocuibile rapide.
 • Observați lungimea firului sau lamei: lungimea maximă de tăiere și lățimea de tăiere sunt specificate în descrierea produsului.
 • Viteza de încălzire depinde de performanța dispozitivului, deci dacă trebuie să lucrați rapid, ar trebui să utilizați un tăietor de polistiren de performanță mai mare
 • Tăierea sârmei și a părților roților de încălzire. Pentru proiecte mai mari, cum ar fi izolația casei, recomandabil să cumpărați piese de schimb.

Extinde durata de viață a marginii de tăiere atunci când curățați reziduurile în mod regulat. Cutie de tăiere poate fi făcută

Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare