Masini de gaurit, Bormasina

Mașina de găurire este una dintre cele mai frecvent utilizate instrumente în timpul îndrăznei. În plus, poate fi ajustată cu curaj să aibă livrările esențiale de muncă industrială mai mare. Vă poate ajuta să faceți găuri mai mici în orice tip de material. În general, mișcarea cea mai rotită se poate face cu el, pe care am detaliat-o mai jos.

Unde folosim mașini de găurit?

Cele mai multe dintre ele sunt folosite pentru forarea forajului, unde producem o gaură într-un material solid. Acest material poate fi lemn, beton, cărămidă sau chiar beton. De asemenea, este obișnuit ca zona de lucru să fie un design de fir sau o sarcină de măcinare. Acesta din urmă necesită o viteză de rotație mai mare, deci dacă alegem un instrument pentru o astfel de loc de muncă, cumpărați doar un burghiu în care viteza poate fi controlată (majoritatea mașinilor sunt deja). În plus, cu o mașină de foraj, pot fi implementate și lucrări de frecare și lustruire. În conformitate cu obiectivele de mai sus, tipul de mașină este, de asemenea, diferit. Putem afirma că nu există niciun dispozitiv care să aibă toate sarcinile cu o eficiență și o precizie similară.

Mașini de găurit fără fir

În trecut, au existat doar mașini de găurit care pot fi operate din rețea. Structura lor structurală a fost, de asemenea, mai simplă, deoarece a existat un motor care a fost operat de energie electrică. Utilizarea sa este, prin urmare, limitată la un anumit nivel. Nu există o astfel de problemă cu mașinile de găurire a bateriei. Acesta este cel mai frecvent utilizat tip, care este în primul rând comoditatea acestora, deoarece acestea pot folosi cu ușurință fără surse de alimentare. Putem lucra. În același timp, există un avantaj imens că putem folosi fluxurile de lucru în care nu există sursă de alimentare (de exemplu, lucrări în aer liber).

Tipuri de mașini de foraj:

Șuruburi de foraj, șurubelnițe de mână, șurubelnițe

În primul rând, poate fi folosit pentru a recupera șuruburile - lemn, plastic sau doar metale mai moi. Unele tipuri sunt echipate cu Fastokema, șuruburile de găurire sunt cele mai frecvente mașini pentru uz casnic.

Masini de foraj, burghie de mana, burghie de pistol

Este un tip de foraj din ce în ce mai folosit, care este în primul rând o cauză convenabilă, deoarece acestea le pot găuri cu ușurință în suprafețe mai dure. Vitezele pot fi deja ajustate pe mașini mai grave.

Masini de gaurit cu percutie

Dacă doriți să rezolvați forarea diferitelor zidărie, ancore sau puncte și o șurubelniță cu o singură mașină, ne putem gândi, de asemenea, la achiziționarea de foraj de lovire, deoarece aceste dispozitive permit, în general, forajul, șurubelnița și lovirea modurilor de foraj. Punerea de exerciții fizice sunt capabile să furnizeze un cuplu mare.

Masini de gaurit fără fir

Burghiile de impact fără fir pot fi utilizate pentru a utiliza zidărie atunci când găurirea. Munca de calitate, cuplată cu portabilitate. Clădirea sa de bază este aceeași cu impactul convențional cu mașinile de foraj, cu marele diferență că acestea funcționează dintr-o baterie, astfel încât acestea să poată fi utilizate pentru orice lucrare în aer liber și interioară fără o sursă de alimentare.

Metallkraft

Datorită structurii lor precise proiectate și proiectate, acesta este utilizat în principal pentru forajul rapid și neîntrerupt și curățarea firelor. O caracteristică indispensabilă este schimbarea direcției de rotație.

Masini de gaurit cu coloana, mașină de frezat de foraj, burghiu radial

Dacă criteriul primar este analimetrul, unghiul exact, unghiul exacte sau chiar diametre de origine mare - care este destul de greoaie cu mașini manuale - atunci burghiul coloanei poate fi alegerea ideală.

Masini de gaurit cu talpa magnetica

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă industrial care necesită o muncă exactă, precisă, uneori cap-la-cap, poate apărea burghiu de pelete magnet. O mașină de bază de magnet este utilizată atunci când doriți să faceți o găurire cu diametru mare într-un loc unde nu poate fi efectuată cu o mașină de coloană, de ex. Structura constructorilor sunt ideali pentru alegere.

Burghie de colț, burghie de îndoire

Datorită designului lor, ele permit găurirea dreptunghiulară și șuruburile. Caracter în locații dificil de accesat.

Masini de gaurit cu disc diamanta

Dacă doriți să gătiți mai mult material, cum ar fi granit, fier, porțelan sau marmură rapid și eficient, dar nu dezvăluiți precizia, atunci trebuie să fie selectat burghiul de diamant.

Cum sa alegem un burghiu?

Din ce în ce mai multe companii de producție și oferă tot mai multe cazuri, atât de multe cazuri pot fi dificil de a alege între mașinile de găurit. Răspunzând totuși la următoarele întrebări, putem facilita afacerea noastră:

  • Cât de des folosim mașina?
  • Ce material / suprafață doriți să încercați?
  • Ar trebui să cumpărăm acasă la domiciliu, o casă sau profesională, profesională?
  • Care este cuplul minim de care avem nevoie?
  • Cu un dispozitiv baterie / compact, doriți să lucrați sau să vă conectați / doriți să îl conectați la un circuit? (Acesta din urmă vă oferă de obicei performanțe mai mari.)