Ciocan de lipit

  Cod articol 101000766
  La comandă
  207 RON / buc
  Cod articol 101000342
  La comandă
  207 RON / buc
  Cod articol 101000341
  Putem livra
  234 RON / buc

Ciocan de lipit este foarte simplu pentru principiul său de funcționare. În timp ce folosiți încălzirea ciocanului, topirea liantului necesar pentru lipire.

Ciocan de lipit este încălzit în mod constant în pornire, astfel încât să putem rezolva încă pe o suprafață mai mare.
De aceea, utilizarea unei locuri de muncă rapide și precise este de a folosi!

Cele mai multe ciocan de lipit are iluminat încorporat, care facilitează foarte mult că zona de lipit este clar vizibilă. Ele au, de asemenea, un control al temperaturii, astfel încât să putem seta cu ușurință temperatura dorită.

Putem întâlni mai multe dispozitive de ciocan de lipit fără fir. Nu prea mult timp în acest domeniu, dispozitivele de lipit de gaz sunt dominate și tot mai multe tipuri sunt afișate astăzi într-o versiune a bateriei.

Ciocan de lipit fără fir.

Ele fac o muncă ușor de schimbat. De asemenea, poate fi utilizat pentru lipirea în modele precise la scară mică. Electrice, adesea folosite instrumente pentru instalatorii electronicii. 

Ciocan de lipit cu gaz

Ei se încălzesc repede, astfel încât să putem lucra cu ei rapid după pornire. Rezervorul lor de gaz este ușor înlocuit, ceea ce este esențial pentru funcționarea continuă. În mod tipic, este folosit pentru un volum mai mare  pentru lucrări. Dispozitivele de lipit de lipit cu gaz sunt o soluție ideală dacă trebuie să lucrăm în condiții în care alimentarea cu energie electrică nu este disponibilă.

Încărcare
Încărcare
Încărcare