Aeratoare, scarificator gazon

  Cod articol 101000618
  Putem livra
  1.009 RON / buc
  Cod articol 101000619
  Putem livra
  Doar 4 buc. mai avem la acest preț!
  1.109 RON / buc
  Cod articol 101007425
  Putem livra
  Doar 5 buc. mai avem la acest preț!
  468 RON / buc
  Cod articol 101602888
  Putem livra
  Doar 2 buc. mai avem la acest preț!
  976 RON / buc
  Cod articol 101602887
  Putem livra
  Doar 2 buc. mai avem la acest preț!
  957 RON / buc
  Cod articol 101606062
  La comandă
  495 RON / buc
  Cod articol 101001567
  La comandă
  4.689 RON / buc

Aerator de gazon: Instrumentul esențial pentru iarba frumoasă îngrijită!

Unele tipuri, de asemenea, echipate cu un colector de iarbă pentru a facilita munca!

În multe cazuri, se poate observa întrebarea de ce este necesară ventilarea gazonului și de ce este necesar să se efectueze în mod regulat. După perioada de iarnă, după topirea zăpezii, fibrele de iarbă vin la o viață nouă, apoi evoluează la cea mai mare rată. Din cauza umidității, nu este favorabilă dezvoltării gazonului în această etapă, deoarece necesită ne-nutrienți și umiditate, ci și pentru reînnoirea, dar și cu o cantitate suficientă de oxigen. Mașinile de ventilație de pulbere nu numai că oferă rădăcina gazonului cu o cantitate suficientă de oxigen, dar neutralizează efectele negative ale stratului de umiditate.

Putem face 2 procese principale cu o mașină de ventilație de gazon. Una dintre acestea este relaxantă. Când se mișcă rădăcina ierburilor și colectarea ierburilor moarte. Nu este necondiționabil să faci relaxarea, trebuie să colectăm iarba moartă. Astăzi există mașini de ventilație de iarbă unde există mai multe cuțite la dispoziția noastră, astfel încât să putem distinge aceste fluxuri de lucru!

Astăzi mașinile moderne de ventilație de gazon se întâlnesc perfect cu toate așteptările. Ele pot fi tolerate confortabil, deoarece au o pârghie formată ergonomic. Adâncimea de lucru poate fi ajustată în mai multe grade pentru majoritatea mașinilor, astfel încât să avem întotdeauna rezultatul dorit. Vasculațiile moderne de iarbă au de obicei un coș de coș de iarbă, așa că nu trebuie să ne ocupăm de curățarea administratorului.

Tipuri

În prezent, versiunile electrice și de benzină sunt disponibile pe piață, dar numai o chestiune de timp și vor apărea ventilatoare puternice ale bateriei. Până atunci, descriem pe scurt caracteristicile mașinilor existente:

Aerator de gazon electric

Preferăm să folosim utilizarea la domiciliu. La zone mai mici. Dezavantajul funcționării prin cablu, astfel încât în ​​timpul acestei utilizări să fie întotdeauna furnizate.

Aerator de gazon cu motor de benzina

Aceste mașini au performanțe mai mari comparativ cu omologii lor electrice. Putem lucra bine cu ei în zone mai mari. Cu toate acestea, funcționarea sa este semnificativ mai puternică în comparație cu versiunile electrice și este mai mare decât necesitatea întreținerii, dar performanța sa este mai bună.

Cum sa alegem un aerator?

 • Declarație de înălțime: Această valoare specifică înălțimea înălțimii pentru a deplasa solul pentru a vă deplasa.
 • Lățimea de lucru: arată modul în care mașina de ventilație de iarbă funcționează în același timp.
 • Capacitatea de colectare: Care este recipientul în care mașina colectează ierburi moarte. Într-o zonă mai mare, este important să aveți o capacitate mai mare, deci nu trebuie să o opriți de atâtea ori pentru ao opri.
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare