Aparate de taiat vata minerala bazaltica, Taietoare de materiale izolante

Aparat de taiat vata minerala bazaltica

Vata minerala este din nou o izolație termica populara si eficienta, care este utilizata pentru lucrari interne și externe in amenajarea cladirilor rezidențiale si comerciale. Caracteristica materialului este structura spațiala unica, care asigura performanțe ridicate. Incalcarea ordinii fibrelor duce la o crestere a factorului de conductivitate termica a produsului, ceea ce necesita selectarea unei tehnologii speciale pentru taierea placilor.  

Aparat de taiat vata minerala bazaltica este un instrument tinta special dezvoltat pentru taierea profesionala și rapida a placilor de vata minerala. Datorita dimensiunii si formei sale, un cutit de taiere din lana de vata ofera o taietura perfecta pe placi de dimensiuni standard.

Taietor de materiale izolante  

Cu ajutorul taietorului de material izolator, puteți taia ușor si rapid vata minerala si vata de sticla la dimensiune. Cu marginea ondulata a lamei, puteti taia materiale usoare si moi (de exemplu, vata minerala), iar cu marginea taiata puteți taia materiale solide si grele (de exemplu, polistiren). Datorita șinelor de ghidare, taietorul de izolatie este proiectat pentru taieturi paralele si inclinate precise!

Avantajele lui taietor de materiale izolante  Ztrust  

Taietorul de izolante Ztrust poate fi utilizat in mod deosebit flexibil: taierea libera sau efectuata – datorita sinei de ghidare și a barei de protecție unghiulare, taieturile repetate pot fi facute cu precizie si in acelasi unghi. Datorita acestui fapt, munca rapida si precisa este garantata!  

Structura cadrului perfect coordonata permite fixarea stabila, taierea rapida, curata și precisa chiar si pentru materiale minerale flexibile si naturale izolante!

Încărcare