Debitatori metale, masini de debitat, masini de taiat

De ce Zivtool?

Masini de taiat, debitatoare sunt masini pentru taierea si prelucrarea diferitelor materiale (ex. lemn, caramida, metale, placi ceramice etc.). Exista mai multe tipuri de masini de taiat. Potrivit atat pentru lucrari industriale cat si pentru indeplinirea sarcinilor in jurul casei. Avem o selectie larga pentru a va asigura gasirea celor mai potrivite echipamente.

Tipuri de masini de debitat:

Debitatoare diamantate, masini de taiat gresie umed

Masini/unelte pentru taiere beton, piatra, zidarie si placi ceramice. Fiind vorba despre taierea materialelor solide care genereaza mai multa caldura datorita energiei de frecare, producatorii au asigurat si racirea cu apa pentru masinile industriale.

Masini de debitat, masini debitat metal

Masini de debitat metal pot fi folosite pentru taierea rapida si eficienta a tevilor metalice, a otelurilor rotunde si a tevilor dreptunghiulare! Un aspect important este diametrul, dimensiunea materialului dar si unghiul de taiere dorit. La unele masini de debitat, unghiul de taiere poate fi ajustat, crescand capacitatea de utilizare. Pentru taierea profilelor din otel de obicei folosim disc abraziv.

Masini de taiat tabla, perforator de tabla

Echipament esential pentru profesionisti care monteaza jgheaburi, burlane sau lucreaza cu paneuri sandwich. Putem lucra rapid, eficient, dar extrem de precis. Cu foarfecele si masini de perforat tabla lucram mai rapid, eficient dar si extrem de precis. Intre modele noi de foarfece si perforatoare de tabla, se gasesc si variante cu acumulator.

Scule multifunctionale, unealta multifunctionala oscilanta

Datorita dimensiunilor reduse, masinile multifunctionale pot fi folosite în locuri greu accesibile. Gasim o gama larga atat la foi pentru diferite materiale cat si ca domeniul de aplicare.

Masini de frezat metal, masini de debavurat

Masinile de debavurat, se foloseste pentru prelucrarea otelului de constructii si a metalelor neferoase. Masinile de frezat sunt folosite pentru a rupe colturile ascutite.

Masini de debitat cu motor pe benzina, masini de debitat portabil

Masina de debitat portabil (pe benzina sau pe acumulator) cu discuri diamantate, sunt potrivite pentru taierea placilor ceramice, pietre sau beton. Unele modele pot fi folosite pentru taierea metalului, folosind un disc de taiere abraziv adecvat.

Masini de taiat tije filetate

Cum spune si numele, masina de taiat tije filetate, asigura pentru tijele filetate o taiere estetica, rapida, precisa si fara bavuri. Poate fi taiata cu o panza de ferastrau circular si cu solutie de taiere cu lama.

Presa hidraulica cabluri electrice

Masini pentru taierea sau sertizarea cablurilor si a firelor. Utilizarea sa este extrem de diversa, se gaseste in industria constructiilor in domenii de instalatii electrice si de incalzire apa-gaz.

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare