Cutii scule, genti scule, organizatoare scule

De ce Zivtool?

Alegerea uneltelor pentru stocarea uneltelor sunt aproape la fel de importante ca și tulpinile în sine. Fără acestea, ar fi imposibil să le păstrați în siguranță și pregătiți pentru utilizare.

Tipuri de cutii pentru scule

Dulapurile de scule din aluminiu și recipientele au o greutate ușoară și o durabilitate relativă pentru popularitatea lor. Pentru avantaje suplimentare, ele nu sunt corodate pentru a asigura o protecție adecvată împotriva ruginii și umidității.

Cutiile de scule din plastic rezistă, de asemenea, coroziunii și sunt cele mai ușoare pentru greutate. În ceea ce privește prețurile, se numără printre alegerile mai rentabile. Plasticul este mai puțin durabil decât metalele rezistând la creșterea temperaturii. Un alt avantaj al plasticului este că este ușor de curățat.

Oțelul este cel mai durabil dintre toți furnizorii de depozitare, rezistența excepțională și durata lungă de viață. Dacă cumpărăm pe termen lung și utilizare zilnică, merită luată în considerare acest material care trebuie luat în considerare. Ele sunt mai grele decât cutiile de aluminiu și mai masive, ceea ce vă permite să stocați mai multe instrumente masive în cutie.

Cutiile de instrumente din oțel inoxidabil pot fi de obicei achiziționate la un preț mai mare decât aluminiu sau stocarea simplă a oțelului. Acest lucru se datorează în principal faptului că sunt ponderate mai puțin, dar sunt mai rezistente la coroziune și întreținere, iar curățarea lor este mai simplă.

Cutii de scule, sac:

Instrumente portabile și geanta scule

Pentru majoritatea oamenilor, acest tip sare când vă gândiți la stocarea de instrumente care se datorează și portabilității luminii. Aceste casete sunt dreptunghiulare, cu încuietori metalice sau plastice și mânere. Este ideal pentru stocarea și transportul unor unelte de mână mici.

Dacă trebuie să migrați de la un loc de mai multe ori pe zi sau dacă doriți doar să păstrați instrumentele noastre în jurul casei din jurul casei, atunci un piept mai mic, portabil, va fi alegerea perfectă pentru noi.

Depozitare cu role

Cutie de instrumente cu role sunt în mod similar convenabil pentru mașini, fitinguri sau cei care doresc să fie în jurul casei. Roțile permit proprietarilor să-și miște pur și simplu activele în spațiul de lucru fără efort. În plus, compartimentele și sertarele asigură că instrumentele sunt structurate și ordonate.

Cufere staționare

Aceste casete de instrumente sunt folosite pentru a stoca unelte mai grele și mai mari, de obicei nu pot fi mobile. Cu acest tip, putem întâlni cel mai frecvent în ateliere sau garaje.

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare