Scule instalatii sanitare

Instrumentele de montare a țevilor ajută foarte mult lucrătorii inginerilor clădirii. Ingineria clădirii include următoarele procese: alimentarea cu apă, canalizarea, alimentarea cu gaz, tehnologia de încălzire și răcire și ingineria aerului.

Instrumente de montare a țevilor în oferta noastră: 

Țeavă-înghețată

Utilizarea mașinilor de înghețare a țevilor este benefică deoarece nu este nevoie să blocați și să coborâți întregul sistem. Repararea secțiunilor de țeavă înghețate cu dioxid de carbon lichid este atât de simplă și mai sigură. Această procedură poate fi utilizată atât în ​​instalarea sistemelor de încălzire, cât și în sistemele sanitare.

Benders.

Îndoirea țevilor este un proces de prelucrare a metalelor care este utilizat pentru a face un tub ajunge la starea îndoită necesară pentru noi. Din moment ce vorbim despre lucrul cu argile de înaltă rezistență, dificile, îndoit, îndoiturile pot fi practicate corespunzător numai cu mașinile și fălcile de îndoire a țevilor concepute special în acest scop.

Prese

Putem combina tuburile cu țevi, asamblate. Conectivitatea de incendiu cu presare este rapidă, dar care servește lucrări permanente. În cea mai mare parte, sunt apăsate cupru, plastic-aluminiu, țevi din oțel inoxidabil și din oțel carbon. Mașina de presă este un instrument esențial pentru un mecanic de apă, gaz și încălzire.

Masini de andocare

Mașini dezvoltate pentru depanare. În funcție de clustering, putem întâlni mai multe capete. Diametrul țevii poate varia în funcție de mașină, adică tuburile de grosime putem folosi mașina plug-in.

Pompe de vacuum

Pompele de vacuum au fost dezvoltate în principal pentru mișcarea substanțelor gazoase. Sarcina pompei de vid este de a îndepărta gazul dintr-un spațiu închis în care se formează vid parțial. Utilizarea pompelor de vid este extrem de largă: industria metalică, ingineria mecanică, industria alimentară, tehnologia de ambalare, industria de petrol și gaze, industria tipografică și fabricarea de mobilier.

Mașini de filetat

Mijloacele de prelucrare a mâinilor de fire externe sunt mașina de prindere a filetului. Folosind un fir fără hrănire fără drift în paranteze.

Sudarea țevilor PPR, sudori de țevi din plastic

Utilizați mașina de sudare a țevilor pentru a crea cu ușurință un sistem de încălzire al unei case. Ne confruntăm cu o grosime diferită per mașină de sudare a țevilor, de la tuburile cu diametrul de 16 mm utilizate în gospodăriile până la tuburile din plastic cu diametrul de 120 cm.

Pompă de testare a presiunii, pompe de testare

Pentru țevi mai mici, rezervoare pentru testarea scurgerilor, unelte pentru instalații de inginerie

Aparat de detartrare

Dispozitivele de decalcare pot fi utilizate pentru curățarea echipamentelor în care apa este stocată de mult timp. Compresorul de spălare este excelent pentru încălzire, încălzire prin pardoseală și pompe de căldură pentru spălarea firelor de fire.