Aparate de curatenie, spalare, exhaustare

Folosind mașinile de curățat și extractoarele, putem păstra locul de muncă și casa noastră sănătoasă și curată. Să ne uităm la ce dispozitiv este bun și ce să luăm în considerare în timpul selecției produsului.

Extractori, ventilatoare radiale 

Aceste dispozitive elimină aerul contaminat în câteva minute după instalare și punere în funcțiune. În unele cazuri, acest lucru se poate întâmpla și mai rapid, care depinde de dimensiunea zonei de lucru și de extractoare și de ventilatoare.

De ce aveți nevoie de un sistem de ventilație de configurare corespunzător?

  • Oferă sănătatea lucrătorilor. Pudră acumulată de deșeuri și alte substanțe nocive în aer determină iritarea ochiului, a gurii și a gâtului. Cu toate acestea, există cazuri care pot duce la daune permanente.
  • Siguranța este, de asemenea, esențială. Praful este instalat pe suprafața neglijentă, așa că poate deveni alunecos. În timpul muncii fizice, aceasta înseamnă o altă sursă de pericol.
  • Pericol de foc. Produsele rămase din lemn, cauciuc sau plastic pot fi ușor de spălat, deci este important să se reducă riscul de ventilație adecvată.

Masini de spalat cu presiune

Datorită aplicabilității pe scară largă a mașinii de spălat cu presiune ridicată, este din ce în ce mai populară. Cel mai adesea ne putem întâlni în spălarea mașinilor, dar orice alt obiect și mobilier de scule, bicicletă, potrivită pentru curățarea porilor de mașini. Secretul se află în cuplajul de pe robinet pentru a multiplica presiunea apei. Conform acestui fapt, dacă doriți să lucrați cu presiune foarte mare, selectați din produse de performanță mai mari.

Fie că este vorba de curățarea chimică fără chimicale a podelei, sticla de ferestre sau țiglă, mașinile de curățat cu abur vor fi cel mai mare ajutor. Pe lângă faptul că ne-a oferit de utilizarea diferitelor substanțe chimice, aceste mașini pot intra, de asemenea, la locurile greu accesibile.

Aspiratoare, extractoare de praf

Pentru prima dată, ne-am gândi să selectăm aspiratorul simplu, dar această afirmație este destul de departe de adevăr. Putem alege de la dispozitive clasice de gunoi, dar există nenumărate tipuri de aspiratoare umede uscate. Principala diferență dintre cele două este că aspiratorul de aspirație umedă uscată nu colectează kitul într-o pungă de praf, ci în recipientul de apă. În timpul lucrărilor în care apa poate apărea adesea, achiziționarea unor astfel de mașini poate fi o alegere mai direcționată.

În plus față de tip, trebuie să decidem și să facem o mașină fără fir sau curentă. Acesta din urmă ne leagă într-o oarecare măsură, deoarece avem nevoie de o sursă de alimentare pentru operațiune. Primul, pe de altă parte, oferă o flexibilitate completă, dar trebuie să acordăm atenție faptului că mașina este întotdeauna umplută.