Mini excavatoare

De ce Zivtool?

Un miniexcavator este o masina utilitara de constructii, care face parte din categoria excavatoarelor, dar este proiectata pentru a fi mai mica si mai manevrabila decat excavatoarele standard. Miniexcavatoarele sunt echipamente versatile utilizate intr-o varietate de aplicatii, cum ar fi constructia, agricultura, amenajarea peisajului si lucrarile de intretinere.

Mini excavator

Caracteristica distinctiva a miniexcavatoarelor este dimensiunea lor compacta si greutatea redusa in comparatie cu excavatoarele mai mari. Aceste masini sunt proiectate pentru a se potrivi in spatii stramte si pentru a fi usor de transportat intre diferite locatii de lucru. Miniexcavatoarele sunt echipate cu un brat articulat si o cupa la capatul sau, permitandu-le sa sapam, sa ridicam si sa mutam materialele.

Aceste masini pot fi operate cu ajutorul unui sofer la bord sau prin intermediul unei telecomenzi, in functie de modelul si aplicatia specifica. Miniexcavatoarele sunt utile pentru sarcini precum saparea santurilor, nivelarea terenului, excavarea fundatiilor sau manipularea materialelor in spatii limitate.

Tipuri de excavatoare

Exista mai multe tipuri de excavatoare, fiecare adaptata pentru anumite tipuri de lucrari si conditii de teren. Iata cateva dintre tipurile comune de excavatoare:

 • Excavatoare cu roti: Aceste excavatoare au roti in loc de senile si sunt folosite in principal pentru deplasarea rapida intre diferite locatii de constructie. Sunt ideale pentru terenuri mai moi sau pentru lucrari care implica deplasari frecvente.
 • Excavatoare cu senile: Acest tip de excavator are senile in loc de roti, oferind o stabilitate crescuta si capacitatea de a opera pe terenuri mai dificile sau in conditii de teren accidentat. Sunt adesea preferate pentru sapaturi mai profunde si pentru manipularea materialelor in conditii mai dificile.
 • Miniexcavatoare: Acestea sunt excavatoare mici, cu dimensiuni si greutate reduse. Sunt ideale pentru lucrarile in spatii restranse si pentru activitati de constructii mai mici, cum ar fi sapaturile de santuri sau lucrarile de intretinere a peisajului.
 • Excavatoare hidraulice: Majoritatea excavatoarelor moderne sunt de tip hidraulic, folosind sisteme hidraulice pentru a actiona bratul si cupa. Acestea ofera o mare precizie si control asupra miscarilor, facilitand diferite sarcini, de la sapaturi precise pana la ridicarea si manipularea materialelor.
 • Excavatoare pe cablu: Acestea sunt mai putin obisnuite in prezent, dar au fost folosite in trecut. Excavatoarele pe cablu folosesc cabluri si un sistem de scripete pentru a efectua sapaturi si ridica materialele.
 • Dragline: Aceste excavatoare sunt specializate in saparea de materiale grele, cum ar fi pietrele sau nisipul, si sunt adesea folosite in industria miniera sau in constructia de baraje.
 • Amfibii: Exista excavatoare special proiectate pentru a lucra in conditii umede sau chiar sub apa. Acestea sunt utile in lucrarile de dragare sau in constructia pe malul apei.
 • Excavatoare cu brat telescopic: Acestea sunt echipate cu un brat extensibil, permitand saparea pe adancimi mai mari sau manipularea materialelor la distante mai mari.

Mini excavator de vanzare

Oferim o gama larga de mini excavatoare de calitate! Indispensabile pentru lucrarile de terasamente, uneltele noastre au performante si versatilitate excelente, astfel incat sunt garantate pentru a face fata unei game largi de provocari.

Mini excavator Kubota

Miniexcavatoarele marca Kubota sunt recunoscute in intreaga lume pentru calitatea si performanta lor in domeniul constructiilor si amenajarii terenurilor. Kubota Corporation, o companie japoneza fondata in 1890, si-a extins in mod semnificativ prezenta pe piata de utilaje agricole si de constructii, oferind o gama variata de echipamente.

Iata cateva caracteristici generale ale miniexcavatoarelor Kubota:

 • Dimensiuni compacte: Miniexcavatoarele Kubota sunt proiectate sa fie compacte si manevrabile, ceea ce le face potrivite pentru lucrarile in spatii restranse sau pe santiere cu acces limitat. Aceasta caracteristica le face ideale pentru saparea santurilor, nivelarea terenului sau lucrarile de constructii in orase aglomerate.
 • Performanta hidraulica avansata: Kubota utilizeaza tehnologie hidraulica avansata pentru a oferi o precizie maxima in controlul miscarilor bratului si cupii miniexcavatorului. Acest lucru imbunatateste eficienta in sapatura si manipularea materialelor.
 • Motor eficient: Miniexcavatoarele Kubota sunt echipate cu motoare puternice si eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil. Aceste motoare furnizeaza puterea necesara pentru sarcini diverse, iar eficienta lor contribuie la reducerea costurilor de operare.
 • Confort pentru operator: Cabinele operatorului sunt proiectate pentru a oferi confort si vizibilitate sporite. Scaunele reglabile, instrumentele de control ergonomic plasate strategic si sistemele de climatizare contribuie la o experienta de lucru mai placuta pentru operator.
 • Accesibilitate la intretinere: Kubota pune accent pe accesibilitatea la intretinere, facilitand lucrarile de service si reducand timpii de inactivitate. Panourile usor de deschis si accesul la componentele cheie simplifica procesul de intretinere.
 • Optiuni suplimentare: Unele modele de miniexcavatoare Kubota vin cu optiuni suplimentare, cum ar fi bratari extensibile, cuplaje rapide pentru schimbarea rapida a accesoriilor si sisteme de control avansate.