Motocultoare, motosapa

Printre grădina de primăvară timpurie, cea mai populară dintre condiționarea solului este cea mai populară, adică capturarea, săparea. Încălzirea și săparea cu un dispozitiv tradițional portabil sunt eficiente, dar sunt special obositoare și consumatoare de timp. Aceste lucrări sunt, de asemenea, un efort fizic grav într-o dimensiune medie. Achiziționarea unui hoe rotativă rezolvă cu ușurință această problemă!

Desigur, hoe-ul rotativ (sau abreviat ca ROWIKAPA) este cel mai mult grădinărit de hobby conform unui instrument inutil. Cu toate acestea, este bine să știți că există chiar modele în paturi mici, iar în general, în orice situație, aceste mașini pot deveni realitate! Pentru că le pot salva, timp și energie!

Motocultor

Pentru găuri rotative, motorul conduce un arbore la care un număr variabil și dimensionat. Capul capului pot fi întărite, în funcție de cât de adânc doriți să depășiți solul sau doar ce lățime doriți să intrați într-o singură fugă.

Pe mașini mai moderne, este posibilă, de asemenea, capturarea capetelor într-o lățime mică, astfel încât să putem folosi instrumentul, de exemplu, într-un pat mic. Suprafața și dezafectarea capului caps este de obicei simplă, în multe cazuri poate fi rezolvată fără scule, deci nu necesită expertiză, iar începătorii vor aluneca cu el.

Există găuri rotative în care lucrarea corespunzătoare este efectuată înainte și întrerupătoare înapoi. Cu această schimbare rapidă a direcției, fără a roti acul de rotație!

Utilizarea lui motocultor în timpul verii

Un hoe rotativ poate fi introdus în timpul verii, de exemplu după ridicarea culturilor de arc atunci când al doilea este pregătit pentru sol. Astfel, în luna mai, în luna iunie, hotele de rotație pot fi găsite în luna iunie. În funcție de dimensiunea și setarea capetelor de capă, acesta poate fi, de asemenea, efectuat prin tranziții de sol mai adâncă sau mai adâncă, în funcție de starea curentă a scaunului sau de ceea ce vrem să o înlocuim din nou.

Pentru ce se folosim un motocultor?

Ca și recepția manuală sau săparea, un hoe rotativ, de asemenea, un mijloc de slăbire a solului și a buruienilor pentru plimbări. Utilizarea sa nu se limitează la un anotimp, deoarece semănătorul de primăvară, însămânțarea sau chiar așternutul decorativ și pre-pariditatea pregătirii obligatorii a solului poate fi un instrument-cheie. Ugyanakkor persze máskor is bevethető, például az őszi talajrendezés elvégzéséhez!

Pentru cine recomandăm?

O întrebare validă este cine este recomandat să obțineți un hoe rotativ? Acest lucru cu siguranță o mașină de grădină practică poate fi clasificată în instrumentele majore, mai scumpe, astfel încât să puteți cumpăra o versiune majoră! În plus, deoarece costurile de motor complexe, costurile de reparații și întreținere ar trebui, de asemenea, să fie luate în considerare!

Motosapa si accesorii

Mai multe accesorii pot fi montate pe un capac rotativ. Acest lucru crește semnificativ numărul de domenii de utilizare, astfel încât nu pare a fi o astfel de investiție atât de mare, deoarece se pot face mai multe sarcini cu acesta. Dar dacă nu știți sigur ce este accesoriul de care aveți nevoie pentru un flux de lucru, nu trebuie să fiți speriat.