Pistoale de lipit, pompa gresat, pistoale silicon

  Cod articol 101000376
  Putem livra
  83 RON / buc
  Cod articol 101602531
  Putem livra
  147 RON / buc
  Cod articol 101602325
  La comandă
  386 RON / buc
  Cod articol 101000378
  La comandă
  200 RON / buc
  Cod articol 101000377
  La comandă
  112 RON / buc

Un pistol de lubrifiere este un instrument ideal pentru a crește semnificativ durata de viață a mașinilor. Este folosit în cea mai mare parte pentru lubrifierea lagărelor, a uneltelor și a noctilor.

Pompe de gresat pneumatic

Funcționarea lor se bazează pe presiunea aerului. Armele de lacul pneumatice sunt ideale pentru mașini, vehicule, echipamente agricole și de grădină și vehicule de agrement. Pentru utilizarea lor, un compresor este întotdeauna necesar pentru utilizarea lor.

Pompe de gresat fara fir

Pompa de gresat fără fir permit o muncă extrem de eficientă. Dificultatea de abordare poate fi utilizată pentru a utiliza godeuri datorită unor furtunuri mai lungi și a portabilității acestora. Înainte de a cumpăra, ne vom gândi exact unde și la ce vrem să folosim!Aderele adezive pot fi folosite pentru a prăbuși diverse materiale (de exemplu, lemn, hârtie, plastic etc.). Agenda adezivă încălzește tija adezivă, care este în afara gurii.

Trebuie să selectați bara adezivă pentru a selecta materialul cu care doriți să lucrați. Cu alte tije adezive puteți lega lemnul, cum ar fi hârtia. Pentru arme adezive mai grave, temperatura poate fi controlată și facilitată o muncă și mai precisă.

Utilizarea armelor adezive este, de asemenea, caracteristică de hobby și nivel industrial, în special atunci când decorarea, ambalarea și asamblarea jucăriilor din plastic și a obiectelor.

Pistoale de lipit

Mașini pentru tipărirea diferitelor adezivi și etanșanți. Utilizarea lor este larg răspândită atât la nivel de hobby, atât în ​​construcții, în lucrările structurale interne, în cazuri, fie să fie echipamentul vehiculului de înlocuire a parbrizului.

Când alegeți un pistol de imprimare, trebuie să evacuăm dimensiunea clemei mașinii, deci ce formulă (ml) poate funcționa cu ea. Materialele pot fi conectate la armele de imprimare fără fir. În același timp, dacă suntem specializați într-o anumită zonă și știm cum să folosim materialele utilizate (Kartus, Patron - în mai multe moduri), acestea sunt în circulație simplificând selecția.

Pistoale silicon

Punerea pneumatică (aer) de eliberare oferă o muncă curată și eficientă, profitând de presiunea aerului. Nu există flux de material, astfel încât dacă pârghia de eliberare este eliberată, doza de material este terminată. În toate cazurile, pentru utilizarea lor, este necesară, de asemenea, un compresor!

Pistoale silicon pneumatic

Pistoalele de imprimare fără fir oferă o imprimare continuă, uniformă. Există tipuri care au condus iluminarea spațiului de lucru. Putem schimba viteza deschiderii, conform căreia materialul pe care vrem să-l folosim. Nagy előnyük a mobilitás.

Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare