Masini de taiat gresie, faianta

  Cod articol 105000113
  Putem livra
  1.169 RON / buc
  Cod articol 105000119
  Putem livra
  825 RON / buc
  Cod articol 105004153
  Putem livra
  26 RON / buc
  Cod articol 105000112
  Putem livra
  1.119 RON / buc
  Cod articol 105000206
  Putem livra
  1.119 RON / buc
  Cod articol 105005492
  Putem livra
  Doar 4 buc. mai avem la acest preț!
  2.499 RON / buc
  • -10 RON VOUCHER
  Cod articol 105000166
  Putem livra
  Doar 4 buc. mai avem la acest preț!
  3.551 RON / buc

Unealta de taiat gresie si faianta manuala, este un dispozitiv special care ne ajuta sa taiem rapid si usor, gresia si faianta la dimensiunea necesara.

Principiul de functionare este similar ca la un taietor de sticla traditional. Se realizeaza o canelura de mica adancime pe suprafata placii, cu ajutorul unui cutit cilindric. Se apasa si placa ceramica se sparge de-a lungul liniei de taiere.

Aparatul de taiat ceramice manuala prin modul de constructie

Aparate de taiat ceramice manuala sunt mai mici ca dimensiune si sunt utilizate de obicei pentru acasa. Acestea sunt accesibile pentru toata lumea si indeplinesc perfect functia. Datorita dimensiunii mici, sunt usor de transportat!

Sunt de asemenea aparate de taiat faianta manuala de dimensiuni mai mari, cu cadru mai robust! Aici putem vorbi de anumite functii, cum ar fi sistem de lubrifiere automata a lamei de taiere, care reduce frecarea dintre mecanismul de taiere ai rola de sustinere, ceea ce rezulta o taiere precisa si usoara! Sau limitatorul de unghi de 45°, esential pentru taieturi precise, in unghi!

Ce se poate taia cu masina de taiat faianta manuala?

O masina de taiat faianta manuala este o unealta utilitara si nu este recomandat utilizarea pentru alte scopuri, decat taierea placilor de faianta si gresie, inclusiv portelan. Daca vrei un sfat de la noi: taie gresia doar cu unealta de taiat gresie! Te vei scuti de o multime de probleme, daca nu incepi sa montezi gresie si faianta cu un polizor unghiular si o bormasina.

Taierea precisa si eficienta este asigurata de utilizarea unui aparat de taiat gresie si faianta, dar pot exista destul de multe diferente intre placi ceramice: dimensiunea, grosimea sau chiar si structura suprafetei pot fi destul de diferite. Este important sa ne asiguram ca folosim discul de taiat potrivit pentru gresia pe care o taiem.

Aparate de taiat gresie la Zivtool!

Poate fi folosit un aparat de taiat faianta manual pentru taiere gresie? Desigur, este posibil, dar cel mai mic disc de taiere probabil nu ar fi suficient, mai ales daca suprafata este dura sau concava. Pentru astfel de lucrari, recomandam discurile de taiere mai mari!

Masini de taiat placi ceramice industriale

Masina de taiat placi ceramice industriale pentru muncitori profesionali. Incearca si vei vedea, cat de usor este sa tai cu aceste unelte. Fie ca trebuie sa tai gresie, faianta sau placi de granit, vei gasi cu siguranta echipamentul de taiat gresie Ztrust, care potriveste cel mai bine pentru gresia aleasa.

Ce fel de echipamente de taiat faianta si gresie poti cumpara de la Zivtool?

Tinand cont de nevoile pietei, incercam sa oferim aparate de taiat placi ceramice cu dimensiuni mai mici, portabili, cu o lungime de taiere de 400-500 mm, dar si masini de taiat industriale mai mari, cu o lungime de taiere de pana la 1550 mm!

Colaboram cu producatori care au dovedit deja ca au produse de foarte buna calitate in aceasta categorie si anume:

 • Aparat de taiat placi ceramice Bautool
 • Aparat de taiat placi ceramice Bosch
 • Aparat de taiat placi ceramice DeWalt
 • Aparat de taiat placi ceramice Gude
 • Aparat de taiat placi ceramice Montolit
 • Aparat de taiat placi ceramice Ztrust

Care este dispozitivul de taiat placi ceramice de care ai nevoie?

Desigur, pretul masinii de taiat gresie este un factor important, dar nu este singurul care determina care este cea mai buna masina de taiat gresie pentru lucrarea respectiva. Nu toata lumea are nevoie de o masina de taiat gresie industriala. Modelele mai mici si mai ieftine poate fi un ajutor perfect la gresiere o baie mica sau chiar o bucatarie. Daca esti in cautarea unei masini de taiat gresie pentru lucrari mai mici, ocazionale, un model de 600 mm ar fi o optiune, iar daca intentionezi sa tai placi mai mari, vei avea nevoie de o masina care taie lungime de 1000 sau 1200 mm.

Avantajele unui aparat de taiat ceramice manuala:

Multi oameni cred ca aceasta tehnica de taiere a placilor este destul de ivechita, dar cine a folosit vreodata aceste instrumente, stie ca are multe avantaje. Le-am evidentiat pe cele mai importante:

 • se poate utiliza fara curent electric
 • poate taia gresie cu o grosime de pana la 20 mm
 • nu necesita spatii speciale sau conditii speciale de depozitare 
 • poate fi folosit in orice conditie meteorologica, fie ca este ploaie sau canicula, rece sau cald.
 • dimensiuni reduse, ceea ce permite asezarea convenabila pe o masa sau pe podea
 • greutatea  redusa face usor de mutat dintr-un loc in altul

Ztrust - cel mai bun aparat de taiat gresie si faianta

Indiferent daca achizitionezi un aparat de taiat placi ceramice manuala sau industriala, mai degraba merita sa cumperi de la producatori confirmati, decat de la producatori ieftini si necunoscuti. Pe termen lung, este posibil sa nu mai poti cumpara ulterior piese de schimb pentru aparatul mai ieftina.

Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare