Unelte pentru instalatii sanitare

    Disponibil: 3 buc
    In stoc
    754 Lei /buc

De ce Zivtool?

Unelte pentru instalatii sanitare


Exista o varietate de unelte specifice utilizate in instalatiile sanitare pentru a facilita montajul, repararea si intretinerea sistemelor de apa si canalizare. Iata cateva exemple de unelte comune utilizate in instalatiile sanitare:

Chei pentru conducte: Acestea sunt chei reglabile speciale, concepute pentru a strange si desface conductele. Ele sunt disponibile in diferite dimensiuni pentru a se potrivi diferitelor diametre de conducte.

Clesti pentru furtunuri: Acesti clesti sunt utilizati pentru a fixa si strange furtunurile utilizate in instalatiile sanitare, cum ar fi furtunurile de apa sau de gaz.

Insurubator pentru fitinguri: Un insurubator pentru fitinguri este un instrument care ajuta la instalarea si strangerea fitingurilor in sistemul de conducte. Acestea pot fi manuale sau alimentate electric.

Pompa de apa manuala: Aceasta pompa manuala este utilizata pentru a crea presiune in sistemul de apa si pentru a evacua apa in timpul lucrarilor de reparatie sau intretinere.

Curatator de tevi: Un curatator de tevi este un instrument care ajuta la eliminarea depunerilor si a blocajelor din tevile de canalizare sau de drenaj. Exista curatatoare manuale si curatatoare electrice disponibile.

Sifoane si chei pentru sifoane: Aceste unelte sunt folosite pentru a demonta si monta sifoanele utilizate in instalatiile sanitare, cum ar fi sifoanele de la chiuvete sau cada.

Kit de sudura: Pentru instalatiile sanitare care utilizeaza tevi din cupru, un kit de sudura este necesar pentru a realiza suduri sigure intre tevi si fitinguri.

Acestea sunt doar cateva exemple de unelte utilizate in instalatiile sanitare. In functie de natura specifica a lucrarii si a sistemului, pot fi necesare si alte unelte si echipamente. Asigurati-va ca utilizati intotdeauna unelte adecvate si respectati masurile de siguranta in timpul lucrarilor de instalatii sanitare."
 

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare