Cat costa serviciul de livrare a produselor?

 

Categorii de taxe de livrare
Livrare standard

Pentru comenzile care contin numai produse cu taxa de livrare standard cu o valoare de peste 500 lei brut, livrarea este gratuita. Sub aceasta valoare, se aplica o taxa de 25 lei brut.

Livrarea produselor cu dimensiuni agabaritice

Daca comanda contine cel putin un produs cu o taxa de livrare unica, vi se va percepe cea mai mare taxa de livrare dintre produsele din comanda. In astfel de cazuri, se percepe o taxa de livrare unica de peste 25 lei brut.

Livrarea produselor de mari dimensiuni

Daca comanda contine cel putin un produs de mari dimensiuni, acesta va necesita un calcul individual al taxei de livrare din partea noastra. Valoarea exacta a taxei de livrare se poate afla doar in cateva zile lucratoare de la efectuarea comenzii.

 

Vrei cu deschiderea coletului la livrare?

In momentul primirii comenzii poti solicita curierului deschiderea coletului pentru a verifica starea produsului/produselor.

Acest serviciu iti ofera doar posibilitatea de a verifica daca produsul se prezinta in stare perfecta, nu si posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsul.

Daca in urma deschiderii coletului constati ca produsul comandat nu este în stare perfecta de livrare şi prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic, iti recomandam sa refuzi comanda.

Pentru a refuza comanda trebuie sa completezi un Proces verbal de constatare, in prezenta curierului, in momentul livrarii.

Procesul verbal nu mai poate fi completat dupa plecarea curierului.

Daca ai achitat comanda online si in urma deschiderii coletului ai decis returnarea produsului, suma achitata online va fi restituita in contul din care ai efectuat plata, in cel mai scurt timp.


Pentru acest serviciu (optional) se percepe o taxa de 5 lei.

Unde poti verifica taxa de livrare?