Masini polisat

  Cod articol 101604239
  La comandă
  1.009 RON / buc
  Cod articol 101602529
  La comandă
  1.729 RON / buc
  Cod articol 101003256
  Putem livra
  Doar 3 buc. mai avem la acest preț!
  2.229 RON / buc
  Cod articol 101003285
  La comandă
  2.609 RON / buc
  Cod articol 101001080
  La comandă
  1.859 RON / buc
  Cod articol 101001083
  La comandă
  2.149 RON / buc
  Cod articol 101001801
  Putem livra
  835 RON / buc
  Cod articol 101602938
  La comandă
  1.109 RON / buc

Principiul de funcționare al mașinilor de polisat

Masinile de lustruire nu au un cuplu mare cu un cuplu mare la viraje foarte mari. Mașinile de lustruire sunt utilizate în principal în industria automobilelor.

Domenii de utilizare a mașinilor de polisat:

Mașinile de lustruire pot fi de asemenea achiziționate pentru scopuri de hobby și industriale. Există, de asemenea, mașini mai sofisticate, nu numai mașini circulare, au o mișcare oscilantă (vibrativă) și mai perfectă pentru rezultat. Aceste mașini aparțin categoriei industriale, astfel încât bunurile vor fi mai mari decât un dispozitiv de hobby.

Mașinile de lustruire industrială se caracterizează printr-un rulment de calitate și rotor. Datorită designului ergonomic perfect, putem lucra cu ei timp de câteva ore, confortabil. Astfel, merită să urmați cu atenție aceste oportunități înainte de a cumpăra.

Viteza poate fi ajustată și pentru mașinile de lustruire industrială. Există mașini în care putem seta viteza în 8 grade (Milwaukee M18), promovând astfel munca de calitate.

Tipuri:

Cu fir (electric): tip clasic, bine dovedit de lustruire. Motorul alimentar electric operează, astfel încât prețul este mai favorabil.

Fără fir: marele avantaj al mobilității. Vă putem lua cu ușurință de noi înșine când trebuie să lucrăm pe un site extern. Datorită dezvoltării continue a bateriilor, acum putem ajunge la o perioadă lungă de funcționare îndelungată, cu o taxă.

Pe masa: Poate fi folosit cu munca staționară. Structura structurală seamănă cu o șlefuire dublă. Cinciurile și producătorii de bijuterii sunt un instrument popular.

3 Discuri diferite de lustruire pot fi îndeplinite cu 125 mm, 150 mm și 180 mm. Diferența dintre viteza. Putem lucra cu un cadran mai mare într-o zonă mai mare, reducând astfel timpul necesar pentru finalizarea lucrării. Este important să fiți atenți la faptul că nu doriți să lucrați cu un cadran cu diametru mai mare decât zona în care doriți să vă lustruiți.

Comutatorul de reținere plasat pe mașinile de lustruit permite utilizarea continuă fără oboseală, deoarece nu este necesar să apăsați continuu butonul pentru a acționa continuu mașina.

Polisatie autovehiculului

În timpul lustruirii, suprafețele zgâriate mat pot fi luminate luminoase și curate. Fie că este o suprafață lustruită (de exemplu, elemente corporale) sau plexiglas (de exemplu, lampa).
Folosind mașina de lustruit, pot fi afișate zgârieturile non-profunde, non-tăiate. Traducerea cuvântului, unele straturi de grosime Micron sunt lustruite din lac, astfel încât zgârieturile de suprafață sunt dispărute permanent.

Cel mai important proces de pregătire pentru politicile auto este curățarea și giramatizarea. Înainte de lustruire, curăță cu grijă mașina de la murdărie, Sara uimită. În acest scop, utilizați mașina însăși în acest scop folosind ștergătorul sau buretele corespunzător. Este important să rețineți că, de asemenea, putem deteriora procesul de curățare inhalat în lac. Este mai bine să acordați atenție. După spălare, frecați mașina cu un inel de lustruire special dezvoltat, așa că îndepărtăm și microînțul încăpățânat pe suprafață!

Înainte de a lustrui, hai să ne uităm la mașină. Observați dacă există vreun prejudiciu sau lac în mașină. Vom verifica zonele mai confortabile pentru a preveni o deteriorare și mai mare a lustruirii mașinii. Nu lăsăm lacuri poloneze, eventual să coste la daune poloneze!

Lustruirea poate veni. O lustruire a testelor este inițial efectuată pe o suprafață orizontală, de exemplu, hota. În primul rând, lustruiți suprafața cu o pastă dură și apoi fină. Apoi, o examinare detaliată a luminii trebuie supusă suprafeței lustruite, astfel încât zgârieturile să fi fost îndepărtate. Dacă ați lustruit în mod corespunzător secțiunea selectată, putem începe, de asemenea, lustruirea întregii mașini.

După lustruire, ne protejăm mașina prin aplicarea unui strat de ceară subțire împotriva condițiilor extreme (soare și efecte nocive de vreme). Ceara formează un strat de protecție subțire pentru spălarea aproximativ 3-4 pe un strat de protecție subțire. Dacă doriți să păstrați starea reînnoită a mașinii, este mai bine să mergeți la ceară, 2-3 luni!

Deși lustruirea poate părea un proces simplu bazat pe cele descrise și poate fi ținut de nimeni acasă. Am nota aici că această procedură necesită expertiză și precizie. Putem obține doar obiectivul dorit dacă lucrăm cu o mașină de lustruire de bună calitate.

Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare