Scule, echipamente, utilaje de constructii

Foarte important să selectați un instrument de calitate care să asigure în mod suficient dreptul de lucru.

Instrumentele inovatoare de construcții din magazinul nostru online permit lucrătorilor din construcții să funcționeze eficient și în siguranță atât la o lucrare mai mică, cât și mai mare.

Cu următoarele produse putem efectua rapid și eficient lucrările de construcție necesare.

Tipuri de echipamente de construcții

Utilizarea instrumentelor variază, fie că este o construcție de locuințe sau clădiri rezidențiale, construcții de drumuri, lucrări subacvatice sau diverse proiecte de energie electrică. Oricare ar fi sarcina unei anumite sarcini, un instrument durabil de utilizare intensivă sunt acum o cerință de bază.

Lucrările de construcție diferite necesită utilizarea diferitelor tipuri de dispozitive. Gama noastră include următoarele instrumente. 

Agregatori, generatori

Utilizarea generatoarelor curente, mașinile electrice pot fi utilizate oriunde și în orice moment. În construcții deosebit de importante, în timpul utilităților publice, dar și un instrument valoros pentru un eșec de putere. În funcție de tip, puteți întâlni generatoarele de putere mai mici de o sută de kW de la generatoarele de putere mai mici de o sută de kW. Utilizarea generatoarelor de energie este o gamă largă. O mașină electrică mai mică este bine potrivită, de exemplu. O casă de vacanță pentru sursa de alimentare. Utilizarea industrială nu este o problemă pentru generatoarele mai mari.

Masina de taiat asfalt, mașini de tăiat soclu

Asfalt, mașină utilizată pentru tăierea ulterioară a betonului. Tăierea poate fi simplă și rapidă atunci când lucrați cu unelte moderne și obiective. Eficacitatea tăietorului substratului este influențată de utilizarea unui dispozitiv de tăiere adecvat de diamant pentru materialul de tăiere.

Motoare explozive încorporate

Stâlpii noștri principali sunt operarea de construcții, grădină și aparate de uz casnic și mașini de uz casnic. Există o mulțime de diferențe între motor și motor. Este o condiție indispensabilă pentru o selecție exactă ca marcă de motor, centrifugă cubică, captură, înălțime a arborelui cotit, diametrul și designul. Încercăm să încărcați desene de contur pentru toate imaginile motorului pentru un design mai ușor.

Pomba pentru șape, pompe de beton

Cu mixere de șapă, un substrat de umiditate specială, subțire, subțire (de obicei 2-8 cm) pot fi amestecate cu un strat de beton care servește ca parte a aparatului, suprafața de mers pe jos ca substrat direct al carcasei. Cu mixere de șapă, putem face rapid și eficient materialul de calitate corectă. Pompa de beton servește la transmiterea substanțelor mixte, fie la mai multe înălțimi de podea, fie la pivnițe. În mod tipic, se utilizează în locuri unde pompele mari de beton nu mai au acces, dar mișcarea betonului umed este o sarcină care trebuie rezolvată.

Masina de finisat beton

Funcționarea distilării concrete este relativ simplă: transport rapid și uniform pe o suprafață mare. Pentru a netezi suprafața betonului și încorporarea stratului de ciment este esențială pentru obținerea mașinii corespunzătoare. Mașina de prindere a betonului este, de asemenea, responsabilă pentru rezistența betonului în plus față de suprafața constantă.

Electropalan santier

Deplasarea materialelor nu poate fi rezolvată peste tot cu un ascensor de macara sau de construcție. În astfel de cazuri, trebuie să folosim furnicile de construcție pentru o muncă eficientă.

Turn de lumina


Turnul de lumină servește la iluminarea zonelor mari. În mod obișnuit, folosim iluminarea temporară de noapte. Este folosit pentru munca de noapte. Disponibil cu și fără generator de energie încorporată.

Pistol de vopsit, marcatori de pavaj

Pulverizatoarele de vopsea sunt aplicate rapid și profesional la o suprafață mare pentru utilizarea în industria construcțiilor. Presiunea înaltă este prevăzută cu o suprafață uniformă, estetică. Pentru metodele manuale tradiționale, aceasta are ca rezultat o muncă mult mai rapidă și mai eficientă. Marcatorii de acoperire sunt mașini dezvoltate pentru aplicarea vopselelor speciale de trotuar.

Betoniera

Sarcina mixerelor de beton este de a produce materialul omogen de calitate superioară din ingredientele administrate. Unul dintre avantajele importante ale mixerelor de beton este că capacitatea de recepție este mare, astfel încât relativ multe materiale să poată fi făcute în același timp.

Mașini de tencuit

Aplicarea și încorporarea tencuielii, mortare cu mașini. Cu utilizare pe termen lung, putem salva o mulțime de timp. Utilizarea sa este răspândită printre zidărie. Oferim mașini de tencuire separate pentru procesarea sacilor și a materialelor mixte manuale.

Placa compactoare

Densitatea solului liber poate fi îmbunătățită cu vibratorul turului, facilitând astfel densitatea și compactitatea solului. Principiul de funcționare este relativ simplu, deoarece comprimă solul prin comprimarea diferitelor particule de sol, eliminând astfel părțile din aer incomplete. Cu utilizarea lor, puteți obține o suprafață netedă! Pentru formarea spațială, putem lucra și cu ea chiar și atunci când solul este pregătit și după depozitele spațiale.

Mașini de tăiat cărămidă, mașini de tăiat cu apă, tăietoare de roci

Acestea sunt folosite pentru a accelera zidăria, tăierea plăcilor și munca de acoperire, ca instrumente esențiale pentru a efectua lucrări de calitate. Tăierea diferitelor materiale de construcție (cărămidă, țiglă, spațială). Este important să selectați cadranul de tăiere adecvat de diamant în funcție de tipul de material care trebuie tăiat.

Vibrator de beton, compresoare de beton

Principiul dispozitivului este vibrator, funcționarea vibrațiilor. În timpul funcționării mașinii, conținutul de cantitate și aer din betonul închis în declanșator este redus, obținând astfel un beton mai concis și mai consumator de timp. Fondurile de evaziune a acului, un instrument indispensabil pentru a face piloni de beton. Datorită dimensiunii derulării, aceasta poate fi utilizată pentru a pregăti planuri mai mari.

Echipamente de taiat gresie, faianta

Un instrument indispensabil pentru fluxurile de lucru externe și interne. Avantajul tăietorului cu gresie desktop este că are un desktop de beton, atât de multiplayer mai rapid, dar o lucrare mai precisă se poate face cu ea. Putem tăia cu ușurință și precis plăcile la scară largă.

Cilindru vibro compactor

Utilizarea cilindrilor este esențială pentru a produce o cale de bună calitate, de exemplu, groapă, drumuri. Cilindrul PAD generează o presiune în sol pentru a fi comprimată în timpul funcționării, astfel încât granulele sale se alunecă mai eficient mai eficient.

Compactor

Acestea sunt excelente pentru greutatea și dimensiunea mică, datorită ușurinței de utilizare, volumul mai mic de compoziție a solului și locurile în care echipamentul de dimensiuni mai mari nu sunt fezabile. La crearea de fonduri, putem întâlni mașinile de ramcare în timpul lucrărilor de rupere a țevilor.

Amestecator mortar

Mortarci și alte mașini de amestec de zidărie pentru mașini de amestecare. Majoritatea amestecurilor și transmiterii materialelor bagate sunt efectuate de mașini de amestecare a mortarului. Incet, dar datorită rotației sale puternice, este, de asemenea, utilă atunci când amestecați materialele densătoare.

Masina de frezat caneluri

Mașina utilizată pentru formarea sloturilor de perete necesare, canelurile și canalele. Utilizarea sa principală este ingineria clădirii (de exemplu, instalarea electrică, instalația de încălzire a gazelor de apă). Scopul utilizării peretelui Hover este de a face electricitatea, apa, gazele, firele de încălzire utilizate de ingineria ingineriei în interior și nu pe suprafață.

Mașină pentru tragerea cablurilor

Utilizați-l pentru a economisi o mulțime de timp și energie. Un instrument esențial pentru electricieni! Sertarul de cablu fără fir necesită o putere mai mare pentru a exercita cablul de retragere convențional.

Masina de legat fier beton

Folosind un cartuș de beton, este foarte eficient și eficient capturat de înregistrarea brațelor de beton cu marginile de legare. Lumea de muncă de astăzi a muncii trebuie să fie făcută rapid, imediat, deci nu contează cât de multă muncă se face în timpul unei unități. Utilizarea unei mașini de legare a betonului oferă o lucrare precisă și profesională.

Aspecte principale ale selecției mașinilor de construcții:

Dimensiunea și caracteristicile investiției: Este esențial să se ia în considerare în detaliu fluxurile de lucru care trebuie efectuate și ce mașini vor fi necesare pentru o anumită sarcină.

Procesele motorizate: Care vor fi fluxurile de lucru în care vom folosi o mașină. Este un aspect indispensabil pentru munca de calitate pentru a utiliza o mașină adecvată, utilizată special pentru acea zonă.

Câte mașini am nevoie: câți oameni fac treaba pe care o faceți. Vor exista mai multe atunci când mai mulți oameni vor face aceeași sarcină? Dacă da, care dintre ele și câte mașini sunt necesare.