Scule, echipamente, utilaje de constructii

De ce Zivtool?

Este important sa alegeti o masina-unelte de calitate care sa va ofere uneltele potrivite pentru munca dumneavoastra.  

Uneltele de constructii inovatoare din magazinul nostru online le permit lucratorilor din constructii sa lucreze eficient si in siguranta atat la lucrari mici, cat si la cele mari. 

Cu produsele de mai jos, putem face treaba rapid si eficient. 

Tipuri de masini unelte de constructii 

Uneltele sunt folosite pentru o gama larga de aplicatii, fie ca este vorba de constructia de locuinte, constructia de drumuri, lucrari subacvatice sau diverse proiecte de electricitate. Oricare ar fi sarcina, uneltele concepute pentru o utilizare intensiva si grea sunt acum o cerinta standard. 

Diferite lucrari de constructii necesita diferite tipuri de echipamente. Gama noastra include - dar nu se limiteaza la - urmatoarele unelte.  

Generatoare curent

Generatoarele de curent va permit sa folositi utilaje alimentate cu energie electrica oriunde si oricand. Acestea sunt deosebit de importante pentru santierele de constructii in aer liber, pentru lucrarile de reparatii de utilitati, dar sunt, de asemenea, un instrument valoros in cazul unei pene de curent. In functie de tip, in gama noastra veti gasi generatoare de la cele mai mici, de 1-2 Kw, pana la cele mai mari, de sute de Kw. Generatoarele au o gama larga de aplicatii. Un aparat mai mic este ideal pentru alimentarea cu energie a unei case de vacanta, de exemplu. Generatoarele mai mari sunt, de asemenea, potrivite pentru aplicatii industriale.

Masini de taiat asfalt, masini de taiat beton

Masini pentru taierea asfaltului, betonului si a sub-bazei de beton. Taierea poate fi atat simpla, cat si rapida daca se face cu echipamente moderne si adecvate scopului. Eficienta masinii de taiat sub-baze este influentata de utilizarea unui disc de taiere diamantat de calitate potrivita pentru materialul care trebuie taiat. 

Motoare universale pe benzina

Principalii piloni ai activitatii noastre sunt exploatarea masinilor de constructii, de gradina si de uz casnic. Exista, de asemenea, multe diferente intre un motor si un motor. Marca, capacitatea cilindrica, cilindreea, inaltimea arborelui cotit, diametrul si designul motorului sunt criterii esentiale pentru o selectie corecta. Pentru fiecare imagine de motor incercam sa incarcam desenele de contur pentru o proiectare usoara. 

Pompe beton, pompe sapa

Mixerele Screed sunt folosite pentru a amesteca un strat special de beton de substrat, subtire, umed ca pamantul (de obicei 2-8 cm), care serveste ca parte a structurii podelei, ca substrat direct pentru trotuare si pavaje. Mixerele de sapa pot fi folosite pentru a produce rapid si eficient materialul de calitatea potrivita. Pompa de beton este utilizata pentru a transporta materialul de amestecare, chiar si pe mai multe etaje sau in subsoluri. De obicei, este utilizata in locurile in care pompele mari de beton nu mai sunt potrivite, dar unde deplasarea betonului umed reprezinta o provocare. 

Masini de slefuit beton, masini de finisat beton

Functionarea unui masini de finisatde beton este relativ simpla: Lucrul rapid si uniform pe suprafete mari. Pentru a netezi suprafata de beton si a aplica stratul de ciment, este esential sa aveti masina potrivita. Masina de netezit beton nu este responsabila doar de crearea unei suprafete uniforme, ci si de rezistenta betonului.

Electropalan, scripete, palan

Transportul de materiale nu este intotdeauna posibil cu ajutorul macaralelor sau al troliilor de constructii. In astfel de cazuri, trebuie sa folosim electropalane de constructii pentru o munca eficienta. 

Proiectoare led santier, turn de lumina industrial

Un turn de lumina este utilizat pentru a ilumina suprafete mari. De obicei, este utilizat pentru iluminatul temporar pe timp de noapte. adesea utilizat pentru munca de noapte. Acesta poate fi furnizat cu sau fara un generator incorporat.  

Pompe zugravit, pompe glet, pompe marcaj rutier

Pulverizatoarele sunt masini utilizate in industria constructiilor pentru aplicarea rapida si profesionala a vopselelor pe suprafete mari. Acestea asigura un finisaj uniform si estetic la presiune ridicata. Si produc o lucrare mult mai rapida si mai eficienta decat metodele manuale traditionale. Masinile de marcat pavaje sunt masini concepute pentru aplicarea de vopsele specializate pentru pavaje. 

Mixere de beton, betoniere

Sarcina betonierelor este de a produce un material omogen de cea mai buna calitate din ingredientele amestecate. Un avantaj important al betonierelor este faptul ca au o capacitate mare, permitand producerea unei cantitati relativ mari de material la un moment dat. 

Masini de tencuit

Masina de aplicare si amestecare a tencuielilor si mortarelor. Utilizarea pe termen lung poate economisi mult timp. Utilizate pe scara larga de catre zidari. Oferim masini de tencuiala separate pentru materiale in saci si amestecate manual. 

Placa compactoare

Placa compactoare pot fi utilizate pentru a imbunatati densitatea solului afanat, ajutand la mentinerea solului la densitatea si compactitatea corecte. Principiul de functionare este relativ simplu, deoarece compacteaza solul prin presarea diferitelor particule de sol impreuna, indepartand astfel partile aerisite care sunt deficitare. Prin utilizarea lor puteti obtine o suprafata neteda! Se poate folosi pentru a pregati terenul pentru pavaj sau cu o mistrie de cauciuc dupa ce a fost asezat pavajul.

Masina de taiat caramida, masina de taiat piatra, masina de taiat in mediu umed

Folosite pentru a accelera lucrarile de zidarie, de taiere a tiglelor si de pavaj, acestea sunt, de asemenea, instrumente esentiale pentru o munca de calitate. Taierea la dimensiune a diferitelor materiale de constructie (caramizi, tigle, pavele). Este important sa alegeti discul de taiere cu diamant potrivit in functie de tipul de material care urmeaza sa fie taiat. 

Vibrator beton, rigla vibranta

Principiul dispozitivului este functionarea prin vibrare, oscilatie. In timpul functionarii aparatului, se reduc atat volumul, cat si continutul de aer al betonului turnat in cofraj, rezultand un beton mai dens si mai durabil. Vibratorul cu ace este un instrument indispensabil pentru realizarea fundatiilor si a pilonilor de beton. Datorita dimensiunii grinzii de razuire, acesta poate fi utilizat pentru a crea suprafete plane mai mari. 

Masini de taiat gresie si fatanta, masini de taiat placi ceramice in mediu umed

O unealta esentiala pentru lucrarile de placare cu gresie si faianta la exterior si interior. Avantajul unui taietor de gresie de masa este ca este prevazut cu un banc de lucru din beton, astfel incat poate fi folosit pentru o munca mult mai rapida si mai precisa. De asemenea, poate taia cu usurinta si precizie si placi mai mari. 

Cilindru compactor, vibrocompactor, cilindru compactor manual

Masinile cu role sunt indispensabile pentru producerea unei baze rutiere de buna calitate, de exemplu pentru pavaje, drumuri. Un cilindru cu banca, atunci cand este in functiune, genereaza presiune in solul care urmeaza sa fie compactat, facand ca granulele acestuia sa alunece unele peste altele si sa se compacteze mai eficient. 

Mai compactor

Greutatea lor redusa, dimensiunile mici si usurinta de operare le fac ideale pentru lucrari de compactare la scara mica si acolo unde nu este posibil sa se foloseasca echipamente mai mari. Ele pot fi utilizate pentru lucrari de fundatie si pentru refacerea solului dupa spargerea conductelor. 

Malaxor mortar, malaxor continuu, pompa de tencuit

Utilaje pentru amestecarea mortarelor si a altor materiale de zidarie pana la o consistenta adecvata. Masinile de amestecat mortare sunt utilizate in principal pentru amestecarea si transferul materialelor in saci. Datorita rotatiei sale lente, dar puternice, este potrivita si pentru amestecarea materialelor mai dense.

Masini canelat, freza pentru instalatii electrice

Masini utilizate pentru a crea fantele, canelurile si canalele necesare pentru pereti. Utilizarea principala este in serviciile de constructii (de exemplu, instalatia electrica, instalatia de incalzire cu apa si gaz). Scopul utilizarii unui taietor de ancoraj pentru pereti este de a se asigura ca tevile de electricitate, apa, gaz si incalzire utilizate de serviciile de constructii sunt amplasate in interiorul peretelui si nu la suprafata.

Masina de tras cabluri electrice

O masina utilizata pentru a trage cabluri. Aceasta economiseste mult timp si energie. Un instrument esential pentru electricieni! Masina de tras cabluri alimentata cu baterii este necesara datorita fortei mai mari pe care o exercita in comparatie cu un cablu de tras conventional.

Masina de legat fier beton

Cu ajutorul unei masini de legat armaturi pentru beton, puteti fixa foarte rapid si eficient armaturile si striatiile de beton cu sarma de legare. In lumea de astazi, in care forta de munca este redusa, totul trebuie facut rapid si imediat, astfel incat conteaza cat de multa munca este efectuata intr-o unitate de timp. Utilizarea unei masini de legare a armaturilor asigura o munca precisa si profesionala.

Principalele considerente care trebuie avute in vedere atunci cand se aleg masinile de constructii:

Dimensiunea si caracteristicile investitiei: este esential sa va ganditi in detaliu la lucrarile care urmeaza sa fie efectuate si la utilajele care vor fi necesare pentru o anumita lucrare. 

Procese prelucrabile: care vor fi procesele pentru care vor fi utilizate utilajele. Pentru a asigura o munca de calitate, este esential sa se utilizeze utilajul potrivit, conceput special pentru lucrarea respectiva.

De cate utilaje voi avea nevoie: De cate persoane va fi nevoie pentru a indeplini sarcina respectiva. Vor fi mai multe persoane care vor face aceeasi munca? Daca da, care dintre ele si de cate utilaje sunt necesare. 

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare