Roabe, roabe cu motor

De ce Zivtool?

Nu trebuie să ghicești despre ce este vorba! Roaba cu unitatea bateriei! O roabă motorizată este un mare ajutor în munca zilnică, la fel în grădină și în construcții.

Roabarul motorizat permite manipularea ușoară. Manerele ergonomice montate pentru utilizare continuă și direcția de deplasare poate fi ușor schimbată! Prin urmare, operarea simplă și tratamentul caracterizează aceste mașini! Datorită bateriei Li-ion de mare capacitate și a puterii reglabile, până la 130 kg pot fi livrate în același timp.

Accesorii pentru roaba motorizată

Putton: Acesta este stocarea clasică a roată. Utilizarea materialelor lichide pot fi ușor transportate.

Grid: Găurile suprastructurii zăbrelelor permit fixarea stabilă a materialului ambalat.

Criterii de selecție a roabe cu motor

Deși multe dintre aspectul sau angajamentul față de o anumită marcă pot domina, cea mai importantă este capacitatea maximă de încărcare atunci când se selectează o roabă motorizată. Producătorii sunt supuși unor teste grave pentru aceste mașini și sunt numere restrictive. În cazul utilizării necorespunzătoare, putem deteriora cu ușurință mașina noastră și chiar și în cazul unui accident în noi înșine sau în partenerul nostru. Acest lucru evită cu siguranță!

Ce recomandăm roaba cu motor?

Pentru grădini sau lucrări de construcție, nu puteți pierde o roabă. Dar livrările pot fi uneori foarte dificile, mai ales atunci când terenul este neuniform sau dacă trebuie să trecem o roabă bine împachetată de la un loc la altul!

Dezvoltarea continuă a tehnologiei a rezolvat, de asemenea, această problemă! După o examinare amănunțită, producătorii mai mari au dezvoltat roame fără fir.

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare