Foarfece de gradina cu acumulator

  Cod articol 101006878
  Putem livra
  440 RON / buc
  Cod articol 101004836
  La comandă
  418 RON / buc
  Cod articol 101005909
  Putem livra
  Doar 1 buc. mai avem la acest preț!
  1.042 RON / buc

O foarfeca de gradina cu acumulatormai mic este o alegere ideală pentru gravarea copacilor fructiferi într-un mediu de origine, în timp ce tăietorii mai puternici de baterii sunt oferite viilor și horticulturii.

Principalul avantaj al tăietorilor fără fir este incizia fără sudură în comparație cu grădinăritul tradițional. Toate acestea cu un efort semnificativ minor. Lamele rezistente la coroziune și extrem de durabile folosite pentru intersecțiale fără fir permit o durată lungă de viață.

Structura mechanicala

Akkus metszőollók esetében a vágás egy motor segítségével történik, nekünk nem kell komolyabb kézi erőt kifejtenünk. Există un mic motor electric în produsul care mișcă cuțitul de tăiere. Un cuțit este fix, iar celelalte mișcări în timp ce tăierea.

Care sa alegem?

Iată un singur lucru de a acorda atenție. Utilizabilitatea unui foarfeca de gradina cu acumulator este semnificativ afectată de capacitatea de tăiere. Acest lucru este la fel de mult ca putem tăia ramurile de diferite dimensiuni pe mașină. Desigur, trebuie să cunoaștem parametrii zonei pe care doriți să le intersectați. Dacă nu sunteți sigur de 100%, care Incisor fără fir este cel mai potrivit pentru dvs., nu ezitați să întrebați serviciul nostru de relații cu clienții!

Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare