Masini de tuns iarba

  Disponibil: 4 buc
  In stoc
  4.022 Lei /buc

De ce Zivtool?

Masina de tuns iarba

Masinile de tuns iarba sunt echipamente speciale utilizate pentru a tunde si ingriji gazonul si peluza. Acestea sunt esentiale pentru intretinerea corecta a ierbii si obtinerea unui aspect ordonat si curat in gradina. Exista mai multe tipuri de masini de tuns iarba disponibile pe piata, care variaza in functie de modul de alimentare si de tipul de taiere.

Iata cateva exemple de masini de tuns iarba:

 • Masini de tuns iarba cu motor pe benzina: Acestea sunt echipate cu un motor pe benzina si sunt potrivite pentru suprafete mai mari de gazon. Sunt foarte puternice si pot face fata inaltimilor si densitatii diferite ale ierbii.
 • Masini de tuns iarba electrice: Acestea sunt alimentate de la o sursa de curent electric si sunt potrivite pentru gradini si gazonuri de dimensiuni medii sau mici. Sunt mai silentioase si mai usor de intretinut decat cele pe benzina.
 • Masini de tuns iarba cu acumulator: Acestea functioneaza cu ajutorul unui acumulator reincarcabil si ofera o mobilitate mai mare in comparatie cu cele electrice cu fir. Sunt potrivite pentru gradini mici sau medii si pot fi mai usor de manevrat.
 • Cand alegi o masina de tuns iarba, este important sa iei in considerare dimensiunea si forma gazonului, puterea masinii, inaltimea de taiere reglabila, capacitatea recipientului de colectare a ierbii si usurinta in utilizare si intretinere.

Pentru a utiliza in siguranta o masina de tuns iarba, asigura-te ca respecti instructiunile producatorului si ca porti echipament de protectie adecvat, cum ar fi ochelari de protectie si incaltaminte rezistenta. De asemenea, asigura-te ca gazonul este liber de obiecte dure sau pietre care ar putea fi lansate in timpul taierii."
 

 •  

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare