Acumulatori si incarcatoare pentru masini cu acumulator

De ce Zivtool?

Există câteva instrumente pe care toată lumea le are nevoie în construcții și la locul de muncă. Mai multe și mai multe mașini-unelte funcționează cu baterii, astfel încât acestea trebuie să fie obținute de la orice deteriorare sau consum.

Rolul bateriei

Funcționarea instrumentelor fără fir este activată de bateria din ele. Obținerea tehnologiei adecvate și tipul bateriei este aproape la fel de importantă ca dispozitivul însuși. Dacă capacitatea bateriei, timpul de încărcare sau metoda de stocare nu îndeplinește nevoile utilizatorului, va avea cea mai scumpă mașină, cea mai scumpă, nu veți putea să o utilizați.

Bateriile regenerabile și încărcătoarele de baterii

Producătorii emit noi și noi modele wireless în fiecare an. În același timp, tehnologia bateriilor se schimbă, deoarece inovația este permanentă pe piață. Există deja nenumărate opțiuni de baterie și această tendință va continua să continue. Putem calcula, de asemenea, că aceste baterii sunt așteptate să poată face mai mult ca niciodată.

Tipuri de baterii

În prezent, putem distinge trei tipuri majore de baterii care sunt utilizate pentru mașinile fără fir:

  • Baterii Ni-CD: cea mai veche baterie a celor trei, care este încă folosită astăzi. Avantajul său este că materialul său este greu, relativ ieftin și lung are durata de viață. Deși bateriile Ni-CD sunt excelente pentru anumite locuri de muncă, tipurile Ni-MH și Li-ion sunt bine depășite în performanță.
  • Acumulatori Ni-MH: o nouă tehnologie care este mai bună decât tipul NI-CD în mai multe moduri, începând cu faptul că efectul poluantului de mediu aproape a scăzut la zero comparativ cu tehnologia mai veche. În plus, capacitatea crescută este de două ori sau de trei ori datorită capacității sale. În ceea ce privește dezavantajele pot fi clasificate ca depozitare și încărcarea oarecum mai greoaie decât tipul de li-ion.
  • Baterii Li-ion: Aceasta poate fi cea mai bună alegere pentru noi, deoarece depășește celelalte în toate zonele. Deși utilizarea convenabilă a componentelor interne poate fi oarecum dificilă, acest lucru compensează în mod clar timpul de încărcare extrem de rapid și performanța ridicată a bateriilor Li-ion.

În Webshop-ul nostru veți găsi cele mai recente baterii tehnologice și încărcătoarele de baterii esențiale.

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare