Unelte pneumatice

    Disponibil: 2 buc
    In stoc
    34 Lei /buc

De ce Zivtool?

Unelte pneumatice
 


Uneltele pneumatice sunt unelte care functioneaza cu ajutorul aerului comprimat. Acestea utilizeaza presiunea aerului pentru a genera miscare si putere, ceea ce le face ideale pentru utilizarea in diverse aplicatii industriale si comerciale. Iata cateva exemple de unelte pneumatice:

Ciocane pneumatice: Acestea sunt unelte puternice utilizate pentru lucrul cu materiale dure sau pentru demolare. Ciocanele pneumatice utilizeaza un piston actionat de aer comprimat pentru a genera lovituri puternice.

Surubelnite pneumatice: Acestea sunt utilizate pentru insurubarea sau dessurubarea suruburilor si piulitelor cu ajutorul aerului comprimat. Ele ofera o viteza si eficienta sporita in comparatie cu surubelnitele manuale.

Masini de slefuit si polizat pneumatice: Aceste unelte sunt utilizate pentru finisarea si polizarea suprafetelor. Ele utilizeaza un disc de slefuire sau polizare actionat de aer comprimat pentru a indeparta imperfectiunile sau a obtine un finisaj lucios.

Masini de taiat pneumatice: Acestea sunt utilizate pentru taierea metalelor sau materialelor dure. Masinile de taiat pneumatice folosesc un disc de taiere actionat de aer comprimat pentru a realiza taieturi precise si rapide.

Unelte de vopsit pneumatice: Acestea sunt utilizate pentru aplicarea vopselei sau a altor materiale lichide. Uneltele de vopsit pneumatice utilizeaza aer comprimat pentru a dispersa si a pulveriza vopseaua pe suprafata.

Carlige pneumatice: Acestea sunt utilizate pentru ridicarea si transportul incarcaturilor grele. Carligele pneumatice utilizeaza aer comprimat pentru a actiona un sistem de ridicare si pentru a permite manipularea usoara a greutatilor mari.

Uneltele pneumatice ofera avantaje precum putere crescuta, viteza si control, fiind utilizate intr-o varietate de industrii, cum ar fi constructiile, automobilele, fabricatia si multe altele. Este important sa se utilizeze corect uneltele pneumatice si sa se respecte instructiunile producatorului si masurile de siguranta adecvate."
 

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare