Freze zapada

În timpul iernii, trebuie să avem întotdeauna grijă de curățarea zăpezii din jurul casei noastre. Zapada lasata pe carosabil sau trotuar este extrem de periculoasa pe termen lung! Există mai multe modalități de a face față acestei sarcini dificile. Dacă o facem noi înșine, o putem face așa-numitele de modă veche, adică cu o simplă lopată de zăpadă în frig și lopată câțiva metri cubi de zăpadă.

Cu toate acestea, dacă ne putem permite acest cost suplimentar, putem investi și într-o mașină de frezat zăpadă, care scurtează foarte mult procesul de curățare a zăpezii în frigul de afară.

Tipuri de freza de zăpadă:

Mașină de frezat zăpadă cu o singură treaptă

Aceasta înseamnă că melcul de frezare și roata turbinei sunt construite într-una singură și, din acest motiv, nu pot fi controlate separat. De obicei, există doar un singur braț pentru a începe. Melcul de frezare ar trebui să se rotească rapid, deoarece cu viteza sa de rotație poate efectua și aruncarea.

Datorită acestei operațiuni, nu merită să curățați o cantitate mai mare de zăpadă umedă cu mașini cu o singură etapă, deoarece zăpada umedă nu va scăpa cel mai probabil în mod corespunzător prin capul bouncerului. De regulă, nu au tracțiune pe roți, deci pe termen lung poate fi o treabă laborioasă să le împingeți. Este excelent pentru vărsături o cantitate mai mică de zăpadă, dar dacă doriți să o curățați de zăpadă într-o zonă mai mare sau dacă cade o cantitate imensă de zăpadă, atunci alegeți în schimb o mașină de frezat zăpadă mai serioasă, în două etape.

Mașină de frezat zăpadă cu două viteze

Aici melcul de frezare și roata turbinei nu sunt integrate, astfel încât acestea pot fi comutate separat, ambele unități. Acest lucru poate fi văzut și în structură. Datorită acestui fapt, poate fi folosit mult mai eficient pentru a curăța zăpada de calitate superioară. Melcul de frezare nu trebuie să se rotească la o viteză atât de mare, ca urmare a faptului că funcționarea mașinii este mai puțin efort, îmbunătățind astfel durata de viață.

Mașinile cu două etape, în general, au un tracțiune pe roți, iar modelele mai scumpe sunt deja echipate cu un lanț, atât de multe investiții energetice mai mici trebuie mutate. Dacă aveți cu adevărat nevoie să curățați cantități mai mari de zăpadă într-o zonă mare, atunci mașina de zăpadă cu două etape este alegerea ideală.

Întreținerea masinilor

Întreținerea este, de asemenea, extrem de importantă, deoarece un astfel de iubitor poate crește viața unei mașini de fier de zăpadă. După fiecare utilizare, spălați bine mașina și apoi verificați piesele de uzură frecvent la intervale, deci dacă există o parte incorectă în mașină, îl puteți înlocui rapid.
Este important să subliniem că începem doar să lucrăm cu un snowdrovier într-o stare structurală adecvată. În caz contrar, există o șansă de a eșua mașina!

Selectați o mașină de frezat zăpadă

Puterea: Afișează puterea mașinii de fier de zăpadă. Cu cât acest număr este mai mare, cu atât mai puternic mașina, deci cu atât mai potrivit pentru muncă!
Lățimea de lucru: Acest număr arată că zăpada curăță lățimea unui slot.