Trimmere multifunctionala

  Cod articol 101006222
  Putem livra
  Doar 1 buc. mai avem la acest preț!
  1.069 RON / buc

Avantajele utilizării mașinilor multifuncționale de grădină:

O mașină multifuncțională de grădină este extrem de versatilă: o singură unealtă este suficientă pentru tunderea, tăierea lemnului și tunderea gardului viu!

Ușor de utilizat: Puteți comuta ușor și rapid între diferite accesorii. Această schimbare rapidă și fără scule este extrem de eficientă și vă poate economisi mult timp prin aplicarea acesteia.

Domenii de utilizare a mașinilor multifuncționale de grădină:

O mașină multifuncțională de grădină este ideală pentru uz casnic: gazon, gard viu, întreținerea tufișurilor, tăierea ramurilor și arbuștilor.

Noțiuni de bază are multe beneficii. De exemplu, rentabilitatea, deoarece nu trebuie să cumpărăm multe mașini de grădină diferite pentru bani scumpi! În același timp, oferă și o soluție de economisire a spațiului pentru stocarea acesteia. Nu trebuie să împachetăm nenumărate mașini de grădină, pentru că atunci când vrem să le folosim, pur și simplu scoatem mașina de bază și conectăm accesoriul potrivit.

Ce este o mașină multifuncțională de grădină?

Mașina de grădină multimultifuncțională este un dispozitiv care include mai multe mașini de grădină. Simplificarea acestui lucru înseamnă că puteți face mai multe fluxuri de lucru cu același corp de mașină sau dacă puteți face mai multe fluxuri de lucru cu o unitate de antrenare, numai sarcina trebuie aplicată sarcinii!

Ce putem folosi o mașină de grădină multifuncțională?

Lista poate să se extindă suficient de lungă, deoarece putem realiza nenumărate fluxuri de lucru cu o anumită mașină și accesorii accesibile. În mod obișnuit, totuși, utilizați mașini multifuncționale de grădină pentru următoarele lucrări:

 • Triform
 • Catarg
 • Hedge.
 • Tăiere
 • Sucursala

Tipuri de mașini de grădină multifuncționale:


Distingem 2 tipuri principale datorită structurii sale în sine. Pe scurt, am descris beneficiile fiecărui tip în care le recomandăm:

Masina de grădină multifuncțională fără fir

În zilele noastre, aceste tipuri devin din ce în ce mai răspândite. Există un motiv simplu pentru acest lucru. Emisii reduse de zgomot și cerințe de întreținere. În același timp, libera circulație în zona de lucru. Bateriile pentru unitate sunt, de asemenea, în continuă creștere, au o capacitate Ah (amper-watch) în creștere, astfel încât să putem face chiar mai multe lucrări la o singură încărcare.

Mașină multifuncțională de grădină cu benzină

Producătorii se străduiesc să facă mediul sănătos, motiv pentru care astăzi sunt echipați cu motoare avansate în 4 timpi. înainte de a alege, trebuie să luăm în considerare faptul că o mașină multifuncțională de grădină cu un motor pe benzină necesită întreținere continuă! Acestea funcționează semnificativ mai tare decât versiunile de baterii, dar performanța lor este, de asemenea, mai bună! Recomandam aceste utilaje de gradina pentru suprafete mai mari, munca mai serioasa!

Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare