Masini si unelte pentru gradina

Munca de grădină este cea mai mare parte consumatoare de timp și obositoare. Folosind totuși instrumentele potrivite, putem obține mai puțin timp cu muncă și mai degrabă bucurați-vă de natura Ți-a dat pace de minte și frumusețe.

Masini pentru gradina care merita cumparat

Din ce în ce mai multe instrumente sunt comercializate, ceea ce ajută la desfășurarea locurilor de muncă în jurul casei. Mai jos am adunat unii pe care trebuie să-l meritați.

Tocatori de crengi

O ramură poate fi interesată de orice etapă a anului. Utilizarea sa oferă rezultate precise precise. Cremurile combinate pot fi folosite pentru a acoperi solul solului sau chiar tamburul în compostare. În alegerea, merită să luăm în considerare dacă îl vom folosi, de asemenea, în mod regulat sau mai puțin frecvent pentru a utiliza deșeurile verzi pentru a lucra cu mașina.

Masini de tuns iarba

Cu primăvara de primăvară, începe verde și iarba să crească împreună. Avem, de asemenea, orice zonă înconjurătoare, nu înotăm gazonul. Astăzi, putem alege dintr-un număr de diferite tipuri și mașini de calitate, fie că este vorba de o mașină de tuns iarbă cu motor, cu mașini de tuns iarba, mașini de tuns iarba.

Aeratoare de gazon

Cu ventilația gazonului, putem reîmprospăta, reînnoi gazonul, ceea ce va determina reînnoirea și radiațiile. Pentru aceasta, totuși, este necesară o mașină de ventilație de gazon, care taie oarecum rădăcinile ierbii, ducând la lăstari noi și îndepărtează filtrul uscat și mort.

 Masini de etansare

Mașina dezvoltată pentru tranziția și prelucrarea copleșitoare a diferitelor soluri. Mai multe mașini moderne au accesorii interschimbabile, astfel încât să le putem folosi nu numai în sarcini auxiliare, ci de exemplu, pentru snowmobile și cartofi.

Masini multifunctionale de gradina

Achiziționarea de mașini combinate, cunoscute ca mașini multifuncționale de grădină va fi o alegere bună dacă sunteți în căutarea unui instrument adecvat pentru munca dvs. de zi cu zi. De asemenea, poate fi utilizat pentru astfel de mașini, în funcție de diferitele lucrări de grădină. Indiferent dacă este vorba de tăietură, cu gard viu sau inteligent, veți găsi cu siguranță starea corectă. Datorită axei sale compacte, împărțite, poate fi stocată într-o locație mică, dar este ușor de transportat.

Suflante si aspiratoare de frunze

Toamna acoperă frunzele, a căror curățare poate părea o sarcină nesfârșită. Cu toate acestea, suflanta de foliil poate deveni cu ușurință în companionul nostru preferat, deoarece permite ca frunzele căzute să fie construite în locul potrivit în locul potrivit. În cazurile în care vrem să colectăm pur și simplu frunzele căzute, atunci poate exista un mare ajutor cu o turmă. Datorită rezervorului de colectare, acesta poate fi utilizat în zone mai mari. Puteți alege dintre mașinile electrice, fără fir sau benzină.

Foarfece pentru gradina cu acumulator


Incisorul este un accesoriu indispensabil pentru toate grădinile. Utilizarea sa este determinată în primul rând de mărimea, curba și designul marginii de tăiere. Válasszunk olyat, amely egyszerre felel meg az adott növénytípus metszésére, továbbá számunkra is kényelmes, könnyű használatot biztosít.

Pulverizatori

Pentru a proteja plantele, fiecare grădinar are nevoie de un pulverizator bun. Dăunătorii pot distruge cu ușurință o mulțime de lucruri plictisitoare, deci este esențial să se prevină problemele. Este important să obțineți întotdeauna un producător bine-cunoscut și un dispozitiv de înaltă calitate. Nu merită salvat atunci când achiziționați pulverizatorul, deoarece putem provoca mai multe daune decât un beneficiu pe termen lung. Observați, de asemenea, calitatea duzelor și duzele, deoarece acestea oferă acuratețea și ecuația pulverizării. Puteți alege dintre mașinile electrice, fără fir sau benzină.

Masini de tuns gard viu

Ajustarea tufișurilor și a gardurilor este acum o sarcină simplă dacă există un tăietor de gard viu de bună calitate la casă. În plus față de simplificarea sarcinii noastre, tăierea este făcută rapid și sigur. Alegeți dintre mașinile electrice, fără fir sau benzină.

Motocoasa


Turnul principal este de obicei utilizat în accesul dificil la întreținerea zonelor dens, ierboase și a pieselor de stomac cu creștere rapidă. Potrivit pentru sacrificarea zonelor mai mari. Acest lucru este în primul rând diferit de scutul de margine, cel mai probabil să fie utilizat în mașinile de tuns iarba mai mici. Putem alege de la mașini electrice, fără fir și benzină.

Foreze

Aceste mașini sunt utilizate în cea mai mare parte la periferia. O găurire a solului ajută: când instalați copaci, creând o groapă de plantare. Există, de asemenea, mai multe variante de mașini de găurire a terenurilor, de exemplu: mașini de găurit manual-unu și cu două sensuri.

Masini despicator de lemn

Masina de grădină poate fi utilizată pentru a clarifica jurnalele cu diametru mare. Tăiați jurnalul inserat cu o forță uriașă de splinare. Pentru prima dată, poate părea destul de scump, dar utilizarea continuă a timpului și a energiei pot fi salvate.

Fierstraie basculant

Atât în ​​casă cât și în mediul industrial. Excelent potrivit, de exemplu, firewall-uri, lamele și cherestea la dimensiune. Datorită structurii sale structurale, este extrem de confortabil și sigur.

Roabe

Roaba este un dispozitiv de încărcare cu o roată care poate muta cu ușurință mai multe materiale în același timp. Atunci când alegeți un aspect important al zonei de încărcare, cât de mult material se potrivesc în același timp. Odată cu dezvoltarea tehnologiei, au fost comercializate amprente motorizate, asigurându-se că putem muta cu ușurință materiale grele.

Masini pentru gradina: pret si garantie

Suntem parteneri oficiali la cele mai cunoscute branduri, cum ar fi Makita, Bosch, Milwaukee, Metabo și Dewalt. În funcție de marca produselor noastre, acestea sunt justificate timp de 1-3 ani. Cu toate acestea, în plus față de întreținerea și îngrijirea corespunzătoare, putem rămâne calm până la o perioadă lungă de timp după perioada de garanție.