Masini de insurubat, autofiletanta

  Cod articol 101001788
  Putem livra
  836 RON / buc
  Cod articol 101001334
  Putem livra
  507 RON / buc
  Cod articol 101602770
  Putem livra
  Doar 4 buc. mai avem la acest preț!
  1.269 RON / buc
  Cod articol 101601648
  Putem livra
  Doar 4 buc. mai avem la acest preț!
  1.088 RON / buc

Când și pentru ce folosim fiecare tip de șurubelniță?

Șurubelnița servește ca un instrument practic pentru efectuarea lucrărilor în jurul casei. În același timp, se dovedește indispensabil și pentru proiecte mai mari, cum ar fi asamblarea mașinilor sau gips-cartonul.

Șurubelnițe din gips-carton, șurubelnițe din gips-carton

Utilizarea lor este în primul rând industria construcțiilor. O șurubelniță din gips-carton este, de asemenea, potrivită pentru construcția uscată și instalarea gips-cartonului. Capul reglabil vă permite să reglați adâncimea înșurubării pentru a facilita lucrul precis.

Masini de insurubat cu toc, cheie de ratchet

Ele sunt excelente de utilizat dacă nu potrivim șurubul din față, dar în același timp pentru a lucra în spații înguste. Cheia de zgomot este un instrument excelent pentru instalatorii auto, specialiștii în întreținere și reparații.

Lovirea șurubelnițelor

Datorită principiului de funcționare a șurubelniței de impact, este excelent pentru plierea în și în afara șuruburilor mai mari. 

Datorită cuplului puternic, este, de asemenea, potrivit pentru îndepărtarea șuruburilor blocate sau overclockate.

Tastă de cuplu fără fir

Cu ajutorul unei taste de cuplu fără fir, puteți regla cu precizie cuplul de strângere al unui dispozitiv de fixare , șurub sau piuliță cu șurub. Tastele de cuplu sunt de obicei utilizate atunci când este vital să strângeți cu precizie șurubul sau șurubelnița sau atunci când slăbiți șurubul fixat.

Cum de a alege o masina de insurubat

Scopul principal al șurubelniței este de a facilita plierea șuruburilor, slăbirea forajului diferitelor suprafețe, fixarea ancorelor. Cu toate acestea, nu contează cât de mult calibru și frecvență căutăm instrumentul potrivit pentru muncă. Așa că haideți să ne lămurim mai întâi că vom folosi mașina pentru casă, pentru unele sarcini mici sau pentru lucrări de construcție permanente. Odată ce acest lucru este făcut, următoarele 4 aspecte trebuie luate în considerare atunci când alegeți un dispozitiv.

 • Cuplu: Cu cât vă pregătiți să faceți mai multă muncă, cu atât este mai mare mașina de cuplu care merită utilizată. Cuplul garantează rezistența dispozitivului. În cazul scoaterii șuruburilor mai mici, 10-15 Nm (Newtonmeter) pot fi suficienți, dar în cazul instalării mașinii, unde șuruburile blocate trebuie îndepărtate, poate fi necesară îndepărtarea a până la 90-110 Nm.
 • Baterie: Un aspect esențial este capacitatea șurubelniței și cât timp durează încărcarea bateriei. Dacă știm că vom efectua lucrări mai lungi acolo unde nu există timp și oportunitate pentru inactivitate - adică pentru încărcarea lungă a bateriei - atunci ar trebui să preferăm bateriile cu amper-oră mare (Ah). De asemenea, acordați atenție încărcătorului bateriei pe care îl utilizați. Pentru șurubelnițele mai simple, cu putere mai mică, timpul de încărcare de 3 ore este considerat ideal, dar pentru mașinile destinate muncii profesionale, se poate aștepta un timp de încărcare de 30-60 de minute.
 • Greutate: Desigur, greutatea mașinii este, de asemenea, considerată un factor determinant, mai ales dacă este achiziționată pentru utilizare zilnică constantă. Cu toate acestea, este important să rețineți că, odată cu îmbunătățirea performanței șurubelniței, greutatea sa crește, de asemenea, astfel încât este posibil ca aspectele de confort să trebuiască să fie umbrite în unele cazuri.
 • Dimensiune: Este extrem de important ca șurubelnița la alegere să fie dimensiunea potrivită. Gândiți-vă cât de enervant ar fi dacă, de exemplu, atunci când asamblați structuri, mașina nu ar putea încăpea în locul pe care doriți să îl utilizați. Prin urmare, dacă sunteți în căutarea unei șurubelnițe pentru utilizare continuă, este recomandabil să vă gândiți la posibilele zone de lucru.

Considerațiile de mai sus pot face, prin urmare, sarcina noastră mai ușoară în alegerea șurubelniței potrivite. Cel mai important lucru în primul rând este să fim conștienți de domeniul în care vrem să o facem, ce fel de muncă și cât de des vrem să o facem.

Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare