Scule pentru faiantori si gresiari

  • Produs nou

  La comandă
  1.969 Lei /buc
  • Produs nou

  La comandă
  1.969 Lei /buc

De ce Zivtool?

Scule pentru faiantori si gresiari


 

Pentru lucrul cu faianta si gresie, exista o serie de scule special concepute care va vor ajuta in procesul de instalare si finisare. Aceste scule faciliteaza taierea, fixarea, nivelarea si finisarea faiantei si gresiei. Iata cateva exemple de scule utilizate de faiantari si gresiari:

Placa de taiere pentru faianta: Acesta este un dispozitiv special conceput pentru a taia faianta in bucati mai mici sau pentru a efectua taieturi drepte sau in unghiuri. Exista mai multe tipuri de placi de taiere disponibile, inclusiv placi de taiere manuala si placi de taiere cu apa pentru a minimiza praful si a asigura o taiere precisa.

Masina de taiat faianta sau gresie: Aceste masini sunt echipate cu un disc sau o lama speciala pentru a taia faianta sau gresia cu precizie. Ele sunt disponibile in variante manuale si electrice, si pot fi utilizate pentru a efectua taieturi drepte sau in unghiuri.

Ventuza: O ventuza este un dispozitiv de fixare cu vacuum care ajuta la manipularea si montarea placilor de faianta si gresie. Ventuzele asigura o prindere sigura a placilor, permitandu-va sa le pozitionati cu precizie fara a fi nevoie sa le ridicati cu mana.

Nivela cu bula: Aceasta este o nivela speciala cu bule de aer pentru a asigura o montare precisa si aliniere corecta a placilor de faianta si gresie.

Racleta pentru rosturi: O racleta cu cauciuc sau silicon este utilizata pentru a aplica si a indeparta excesul de material pentru rosturi intre placile de faianta sau gresie. Acest lucru asigura o rostuire uniforma si neteza.

Taietor de rosturi: Acest instrument ajuta la taierea si indepartarea rosturilor existente intre placile de faianta sau gresie. Taietorul de rosturi poate avea o lama rotativa sau poate utiliza o metoda manuala de taiere a rosturilor.

Acestea sunt doar cateva exemple de scule utilizate in lucrarile cu faianta si gresie. In functie de nevoile specifice si de complexitatea lucrarilor, pot exista si alte scule si echipamente specializate disponibile pe piata. Asigurati-va ca utilizati sculele in mod corespunzator si in conformitate cu instructiunile producatorului pentru a obtine rezultate optime si pentru a lucra in conditii de siguranta."
 

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare