Tocatoare fructe electric

    Cod articol 101602708
    La comandă
    3.279 RON / buc

Caracteristica principală a produsului este mărunțirea fructelor și legumelor, cum ar fi mărul, pere, piersic, cartof etc. Dozajul se face manual și capacitatea de tăiere este diferită pe mașină, de obicei 500-600 kg / h.

Tocatorii de fructe sunt prezenți ca un produs necunoscut în mulți ani. Deși utilizarea lor se răspândește din ce în ce mai mult. Această structură compactă, întreținere ușoară și performanță excelentă datorită mașinilor de tocator a fructelor. Utilizează pentru a permite o prelucrare rapidă și eficientă a unor cantități mai mari de fructe.

Tocator fructe electric sunt interzise să utilizeze deșeuri verzi de grădină!

Structura  mechanica tocator fructe electric

Cele mai importante componente, cum ar fi cuțitul și placa rotativă, sunt întotdeauna din oțel inoxidabil, facilitând astfel pârghia mai lungă a componentelor. Acest lucru este necesar din cauza fructelor acide toate de exemplu. Mere poate deteriora suprafața pe termen lung, făcând procesul ruginit! În plus, din punct de vedere al sănătății, oțelul inoxidabil este acceptat.

Domenii de utilizare a tocator fructe electric

Practic, aceste tocatori electrice pot fi clasificate în două categorii majore!
În timp ce este mai mică, caracterizată de mașini mai slabe pentru uz casnic, tocatorii de fructe mai mari sunt excelenți în grădinile orchatului, deoarece au o mare lucrare.

Cum sa alegem?

Performanță: Afișează rezistența motorului mașinii de tocatori fructe. Cu cât este mai mare puterea unui motor de acționare, cu atât mai puternic mașina în sine!

Tensiunea rețelei: În timp ce mașinile mai mici sunt echipate cu un motor cu o singură fază, purtătorii mai mari de tocatori fructe electrici sunt montate cu un motor cu 3 faze. Acest lucru ar trebui să fie majorat la aceasta deoarece nu toate gospodăriile sunt disponibile pentru curentul industrial trifazat.

Diametrul recepției: Această valoare prezintă dimensiunea fructelor sau, după caz, legumele pentru a fi gravate în mașină.

Încărcare