Ciocane, topoare

  • Produs nou

  La comandă
  160 Lei /buc
  • Produs nou

  La comandă
  152 Lei /buc
  • Produs nou

  La comandă
  148 Lei /buc

De ce Zivtool?

Ciocane, topoare 

Ciocanele si topoarele sunt unelte de lovire utilizate pentru a lovi sau a bate obiecte, cum ar fi cuie, bolturi, scanduri sau lemn. Acestea sunt esentiale in domeniul constructiilor, lucrarilor de tamplarie, activitatilor de gradinarit si multe altele. Iata mai multe detalii despre fiecare:

Ciocane: Ciocanele sunt unelte de lovire cu un cap de metal si un maner. Ele sunt utilizate pentru a lovi sau a fixa cuie, pentru a demonta sau monta piese si pentru alte lucrari de constructii si reparatii. Ciocanele pot avea capete plate sau ingrosate, in functie de necesitati.

Topoare: Topoarele sunt unelte de lovire utilizate pentru taierea si divizarea lemnului. Ele au un cap de metal greu si o mana lunga si rezistenta, care permite aplicarea fortei pentru a taia prin lemn. Topoarele pot fi utilizate pentru prelucrarea lemnului in activitati de gradinarit, taierea lemnelor de foc sau constructii.

Atunci cand folosesti ciocanele si topoarele, asigura-te ca respecti intotdeauna masurile de siguranta adecvate. Utilizeaza ochelari de protectie si manusi pentru a te proteja de eventualele accidente. De asemenea, verifica starea uneltelor inainte de utilizare pentru a te asigura ca nu prezinta defecte sau daune. Ingrijirea si intretinerea regulata a ciocanelor si topoarelor contribuie la mentinerea performantelor lor si la prelungirea duratei lor de viata."
 

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare