Debitatoare diamantate, masini de taiat gresie in mediu umed

De ce Zivtool?

Structura de baza a debitatoarelor cu diamant si a masinilor de taiat gresie in mediu umed

La prima vedere, am putea crede ca vorbim despre o simpla circulara! Acest lucru este intr-adevar adevarat, insa nu putem ignora diferentele oferite de structura de baza.
Un taietor de diamant sau un taietor manual de placi ceramice cu apa devine o masina indispensabila datorita puterii sale mari, a vitezei ridicate si a discului de diamant special conceput in acest scop!
In ceea ce priveste directia de taiere, aceste masini pot taia doar in jos. Este important sa fim constienti de acest lucru pentru a evita surprize ulterioare.

Utilizarea debitatoare diamantate si a masinilor de taiat gresie in mediu umed:

Aceste masini permit taierea precisa si precisa, iar procesul in sine este rapid, economisind astfel timp.

Inainte de a utiliza o astfel de masina, este bine sa fim constienti de cateva informatii importante. Un aspect important este materialul pe care dorim sa il taiem! De ce este nevoie de asta? In cele ce urmeaza, vom rezuma pe scurt:

  • Ce material dur dorim sa taiem: Duritatea difera de la un material la altul. Acest lucru este evident, ganditi-va doar la faptul ca o placa de ceramica nu este la fel de dura ca o placa de granit.
  • Ce grosime de material dorim sa taiem: Acest lucru ne permite sa stim daca putem taia materialul dorit cu o singura taiere sau daca trebuie sa-l taiem de mai multe ori si de pe mai multe parti pentru a indeplini sarcina cu succes.

Daca nu stim ce ne convine pentru ceea ce dorim sa facem, putem solicita cu incredere ajutorul!

Beneficiile racirii cu apa in cazul debitatoare diamantate si a masinilor de taiat gresie in mediu umed:

Deoarece vorbim despre taierea unor materiale dure, se produce o cantitate mare de caldura in timpul taierii. Aceasta caldura poate deteriora cu usurinta discul de taiere si materialul taiat. Racirea cu apa a fost conceputa pentru a rezolva aceasta problema. Utilizarea racirii cu apa imbunatateste durata de viata a taietoarelor de diamant, a taietoarelor manuale de placi ceramice cu apa si a discului de taiere utilizat!

Racirea cu apa colecteaza prafu in mod eficient, protejandu-ne astfel de dispersarea unei cantitati mari de praf. In acelasi timp, zona de lucru nu va fi plina de praf, astfel incat nu vom fi in situatia in care nu putem vedea locul exact unde trebuie sa facem taietura.

Debitatoare diamantate si masinil de taiat gresie in mediu umed electrice si cu acumulator

  • Masini cu acumulatori: Usor de mutat, pot fi folosite pentru taieri exterioare. Au o putere mai mica decat variantele electrice, de aceea sunt recomandate pentru taieri mai mici.
  • Masini electrice: Acestea au o putere mai mare decat variantele cu acumulatori. Cu discuri mai mari, putem efectua taieri mai mari. Singurul dezavantaj este faptul ca functioneaza de la reteaua electrica, astfel incat nu pot fi folosite in medii fara curent electric.
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare