Leica CLX250 mérőműszer szoftver
Leica CLX250 software pentru aparat de masurat
770 Lei /buc
Pret fara TVA 647 Lei
La comandă

Leica CLX250 software pentru aparat de masurat

 • Cod articol:

  102035920
 • Producator:

  Leica
 • Nivela laser rotativ compatibil:

  RUGBYCLA
 • Unitate de vanzare:

  1 buc
770 Lei /buc
Pret fara TVA 647 Lei
La comandă
Livrare la domiciliu Timpul de livrare: 5-6 zile lucratoare Taxa transport: Gratuit

Descrierea produsului

Carcteristici
Sunt disponibile diferite pachete de software pentru aparate, astfel incat fiecare poate gasi cele mai potrivite pentru nevoile sale. Cu toate acestea, in cazul in care cineva are deja un anumit software, dar ulterior se dovedeste a fi insuficient - de exemplu, pentru ca i s-a atribuit o sarcina mai complexa - este posibil sa "modernizeze" laserele rotative.
Nu este nevoie sa cumparati un nou pachet de dispozitive, ci doar sa va actualizati aparatul existent cu noul software prin intermediul unui cablu. Laserele rotative cu inclinare manuala de pana acum vor fi reglabile digital intr-o clipa. Este mult mai economic decat sa cumparati un produs nou si se poate continua sa lucrati cu un instrument cu care sunteti deja obisnuit, practic fara timp de asteptare.

Pentru laserele Rugby CLA, software compatibil:

Dispozitiv de baza: in acest caz, aparatul functioneaza numai in plan orizontal, fara functie de introducere panta (nici macar manuala), 600/900 rpm, functie HI (alarma la deplasare), mascare de celule (unde sa se plaseze sau nu semnalul laser).
Software-ul CLX250: Dispozitiv de bază + inclinare manuala a ambelor axe + Functia SMART Targeting si Lock: instrumentul cauta automat detectorul COMBO (captare de semnal), urmarirea schimbarilor de temperatura.
Software CLX500: Software CLX250 + plan vertical (inclusiv functiile SMART Targeting si Lock), variatia vitezei de rotatie, functia de scanare, pas cu pas. 
Software CLX600: Software CLX500 + inclinare digitala o axa pana la ± 15 %, control complet automat al inclinarii, functie de aliniere a axei. Adecvat pentru lucrari grele de terasament, controlul utilajelorlor.
Software CLX700: Software CLX600 + doua axe inclinate digital simultan pana la ± 10 %.

Desigur, software-ul superior "mosteneste" caracteristicile software-ului de nivel inferior si exista posibilitatea dezvoltarii in mai multe etape. Acest lucru inseamna ca de exemplu, este posibila trecerea de la software-ul Basic la software-ul CLX700.

Specificații

De ce Zivtool?

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare