Trusa chei fixe si inelare

De ce Zivtool?

Trusa chei fixe si inelare

 

Trusa chei fixe si inelare este un set de instrumente utilizate pentru strangerea si desfacerea suruburilor si piulitelor. Aceasta trusa este alcatuita din chei fixe si chei inelare, care sunt doua tipuri de instrumente manuale folosite in mod obisnuit in lucrarile de intretinere si reparatii.

Cheile fixe sunt prevazute cu o deschidere in forma de U la un capat, care se potriveste pe suruburi sau piulite de dimensiuni corespunzatoare. Ele asigura o prindere mai buna decat cheile reglabile si sunt disponibile in diferite dimensiuni, fiecare potrivindu-se la o anumita marime de surub sau piulita.

Pe de alta parte, cheile inelare sunt prevazute cu un inel circular la un capat si sunt utilizate pentru strangerea suruburilor sau piulitelor care nu pot fi accesate cu usurinta din cauza spatiului restrans. Acestea ofera o prindere sigura pe toata suprafata surubului sau piulitei si sunt disponibile in seturi cu diferite dimensiuni.

Trusa chei fixe si inelare este utila intr-o gama variata de aplicatii, de la reparatii auto si montaj de mobilier, pana la lucrari de intretinere in gospodarie sau in industrie. Este important sa alegeti dimensiunea potrivita a cheii pentru a asigura o potrivire precisa pe surub sau piulita, evitand astfel deteriorarea acestora.

Retineti ca in functie de producator si setul achizitionat, continutul exact al unei truse chei fixe si inelare poate varia."