Pompe submersibile apa murdara

De ce Zivtool?

O pompa pentru ape uzate este o pompa care transporta apele uzate, care pot contine particule solide.  Este esential ca etansarea arborelui acestora sa fie foarte rezistenta la uzura!

Unde sa folosim pompe submersibila apa murdara

 

Pompele pentru ape murdara sunt utilizate pentru pomparea apelor murdara din sistemele de canalizare menajere sau industriale. In cazul pompelor industriale pentru ape murdare, constructia masinii in sine, adica materialul din care este fabricata, are o importanta decisiva, deoarece apele uzate pot fi foarte agresive si abrazive.

In cazul apelor murdare menajere, exista bucati si mai mari pe care pompa de canalizare le transporta in canalizare sau intr-un rezervor de stocare a apelor uzate.

Caracteristicile pompei pentru ape uzate

 

Deoarece acest tip de pompa este submersibila in cea mai mare parte a timpului, se mai numeste si pompa submersibila pentru ape uzate. Aceste pompe pentru ape uzate pot fi automate sau manuale. Cea din urma include un dop cu furca cu o conexiune suplimentara in partea din spate. Aceasta permite ca pompa sa functioneze fie in modul manual, in care pompa ocoleste intrerupatorul si este conectata direct la reteaua electrica, fie in modul automat, in care pompa este conectata la intrerupatorul cu plutitor si functioneaza numai atunci cand intrerupatorul este activat.

Principiul de functionare al pompelor de canalizare

 

O pompa de canalizare sau o pompa de transfer a apelor uzate este o pompa centrifuga, o masina conceputa pentru transportul special al apelor uzate, care permite transferul de particule. O pompa de canalizare este de obicei echipata cu un cablu de conectare de 5-10 m lungime. In functie de designul lor, exista, de asemenea, pompe monofazate si trifazate.  Carcasa pompei este de obicei rezistenta la uzura pentru a rezista la apele uzate.

Cum sa cumpar o pompa submersibila apa murdara?

Preturile pompelor de canalizare pot fi destul de mari. Multi oameni pun intrebarea: "Sunteti sigur ca am nevoie de asta? Pentru a raspunde la aceasta intrebare, este necesar sa stiti ce fel de pompa de inalta performanta cautati si, bineinteles, daca veti folosi pompa pentru transferul apelor uzate menajere sau industriale.

Avem o gama de pompe de canalizare mai ieftine disponibile in magazinul nostru, dar avem, de asemenea, un numar bun de pompe de inalta calitate si de inalta performanta. Atunci cand cumparati o pompa submersibila, conteaza in principal bugetul dumneavoastra, dar merita sa cheltuiti mai mult pentru o pompa de canalizare mai durabila, care are mai multe sanse sa aiba mai putine probleme decat o unitate mai ieftina.

Intretinerea pompelor de canalizare

 

Intretinerea pompelor pentru ape uzate este relativ simpla. Cu toate acestea, merita sa respectati regulile de igiena. Asadar, spalati intotdeauna aparatul dupa utilizare, daca este posibil! Daca nu aveti experienta in intretinerea pompei, este recomandabil sa solicitati unui tehnician de service profesionist sa efectueze lucrarile de intretinere.
 

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare