Pompe apa murdara cu tocator

De ce Zivtool?

Pompele de canalizare cu tocator sunt foarte comune in zilele noastre! Principalul motiv pentru acest lucru este operatiunea in sine. Cutitele rotative, sau lamele de cutit, sunt pozitionate la intrare. Pompele sparg bucatile mai mari in bucati mai mici, ca sa nu provoace blocaje nicaieri in sistem.

Cand am nevoie de o pompa de canalizare cu tocator?

 

Majoritatea pompelor de canalizare casnice nu pot face fata materialelor grosiere, asa ca, daca acestea ajung in sistem, se pot prinde cu usurinta in rotorul de la rotor, ceea ce poate duce la arderea motorului. Asadar, trebuie acordata o atentie sporita acestui aspect. Cu toate acestea, exista pompe de tocare care pot face fata cu usurinta chiar si acestor materiale fibroase.

Pompa de canalizare cu tocator Ztrust - calitate inalta la un pret accesibil!

 

Daca sunteti in cautarea celei mai bune pompe de canalizare, va recomandam pompele de canalizare cu tocator Ztrust de inalta calitate, care sunt disponibile intr-o gama larga in magazinul nostru. Pompa de canalizare cu tocator Ztrust este echipata cu un intrerupator cu flotor pentru functionare automata. Excelenta pentru apa puternic poluata!

Aplicatii ale pompei de canalizare cu tocator

 

Pompele de tocare trebuie folosite atunci cand canalizarea principala de receptie este mica si presurizata (sub presiune). In aceste cazuri, se pot folosi numai pompe de tocare pentru a evita blocajele. De asemenea, pompele Grinder sunt potrivite pentru a genera presiuni mai mari. O pompa de refulare a cutitului de tocare este, de asemenea, recomandata pentru transferul apelor uzate pe o distanta de peste 10 metri. Nu toate pompele cu cutit de tocare au un cutit de tocare separat. Aceasta inseamna ca intrarea este inconjurata de un cutit de taiere, impotriva caruia resturile solide sunt presate de rotatia rotorului, adica rotorul preseaza resturile impotriva cutitului, creand bucati mai mici, pe care pompa de canalizare le poate transporta cu usurinta.
 

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare