Fierastraie circulare

De ce Zivtool?

Tipuri de fierastraie circulare

Exista mai multe tipuri de fierastraie circulare disponibile pe piata, fiecare cu caracteristici si aplicatii specifice. Iata cateva dintre cele mai comune tipuri de fierastraie circulare:

Fierastrau circular portabil:

Acesta este cel mai comun tip de fierastrau circular si este utilizat in principal pentru taierea materialelor pe santier sau in ateliere. Este usor si portabil, avand un motor montat pe o carcasa cu maner pentru utilizare manuala.

Fierastrau circular de masa:

Este un fierastrau circular fixat pe o masa, permitand taieri precise in materiale precum lemnul sau placile de MDF. Acesta este adesea folosit in ateliere de tamplarie sau in productia de mobilier.

Fierastrau circular de taiere longitudinala:

Acest tip de fierastrau circular este special conceput pentru taierea materialelor in lungime. Este ideal pentru taierea panourilor de lemn lungi si este adesea utilizat in industria mobilei sau a constructiilor.

Fierastrau circular de taiere transversala:

Acesta este utilizat pentru taierea materialelor in latime, realizand taieturi drepte si precise. Este util in constructii, ateliere de tamplarie sau pentru taierea elementelor de finisaj.

Fierastrau circular cu masa glisanta:

Acesta este un tip special de fierastrau circular de masa, care are o masa glisanta care permite deplasarea materialului in timpul taierii. Aceasta faciliteaza realizarea taierilor mai lungi sau in unghiuri diferite.

Fierastrau circular cu ghidaj laser:

Unele fierastraie circulare sunt dotate cu un ghidaj laser care proiecteaza o linie laser pe material, ajutand la alinierea si realizarea taierilor precise.

Acestea sunt doar cateva dintre tipurile de fierastraie circulare disponibile. Este important sa alegi un tip de fierastrau circular in functie de aplicatia specifica, necesitatile tale si nivelul de experienta in utilizarea acestor unelte.

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare