Fierastraie circulare electrice cu plonjare

  Cod articol 101000471
  La comandă
  2.519 RON / buc
  Cod articol 101000848
  Putem livra
  1.732 RON / buc
  Cod articol 101001678
  Putem livra
  1.569 RON / buc
  Cod articol 101001603
  Putem livra
  2.369 RON / buc
  Cod articol 101005806
  Putem livra
  Doar 3 buc. mai avem la acest preț!
  1.786 RON / buc

Cum functioneaza un fierastrau circular electric cu plonjare

Un fierastrau circular electric cu plonjare este proiectat pentru a permite taierea prin plonjare a materialului. Iata cum functioneaza acest tip de fierastrau circular:

 • Configurare initiala: Inainte de a utiliza fierastraul circular cu plonjare, asigurati-va ca este potrivit pentru taierea prin plonjare. Unele modele au un mecanism de blocare sau eliberare a lamei pentru a permite plonjarea, iar altele pot avea un dispozitiv de reglare a adancimii de taiere.
 • Setarea adancimii de taiere: Ajustati adancimea de taiere in functie de grosimea materialului si de adancimea dorita a taieturii. Acest lucru se face de obicei prin rotirea unui buton sau a unui dispozitiv de reglare, care ridica sau coboara lama de taiere in functie de necesitati.
 • Marcarea si pregatirea materialului: Marcati zona de taiere pe material si asigurati-va ca acesta este fixat in mod sigur pe o suprafata stabila, cum ar fi o masa de lucru sau o banca de taiat. Asigurati-va ca nu exista obiecte straine in apropierea zonei de taiere.
 • Stabilirea punctului de plonjare: Alegeti punctul de plonjare pe material, adica locul in care veti introduce lama de taiere pentru a incepe taierea. Acesta ar trebui sa fie in interiorul zonei de taiere marcata.
 • Asigurati-va ca fierastraul circular este oprit si apoi asezati lama de taiere in pozitia dorita de plonjare. Unele modele au un mecanism de blocare pentru a mentine lama intr-o pozitie ridicata inainte de taiere.
 • In functie de modelul fierastraului, puteti folosi un buton sau o maneta pentru a debloca mecanismul de plonjare. Acesta va permite coborarea controlata a lamei de taiere in material, incepand astfel taierea.
 • Controlati ferm fierastraul circular si ghidati lama de taiere in interiorul zonei de taiere. Mentineti o presiune constanta si asigurati-va ca urmati linia de taiere marcata.
 • Continuati sa ghidati fierastraul prin material, mentinand controlul asupra miscarilor si evitand exercitarea unei presiuni excesive care ar putea incetini sau bloca lama de taiere.
 • Dupa ce ati terminat taierea, opriti fierastraul si asteptati ca lama sa se opreasca complet inainte de a ridica fierastraul din material.

Este important sa cititi si sa urmati instructiunile furnizate de producatorul fierastraului circular cu plonjare electric pentru a va asigura ca utilizati corect si in conditii de siguranta acest tip de fierastrau.

Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare