Aparate de sudura, aparat sudura

  Cod articol 101604615
  La comandă
  18.390 RON / buc
  Cod articol 101003389
  La comandă
  6.026 RON / buc
  Cod articol 101003392
  La comandă
  8.419 RON / buc
  Cod articol 101000800
  La comandă
  9.090 RON / buc
  Cod articol 101005504
  La comandă
  8.990 RON / buc
  Cod articol 101003372
  Putem livra
  480 RON / buc

Sudarea este considerată a fi o mulțime de operațiuni periculoase și dificile. Cu toate acestea, în posesia instrumentului adecvat și a unor calificări, oricine poate face acest lucru. Prin urmare, este ușor de sudat, dar bine sudat că nu este deloc.

În cele ce urmează, să ne uităm la ceea ce ar trebui să luați în considerare înainte de a cumpăra o mașină de sudură și care sunt cele mai cunoscute tipuri.

Cum sa alegem un aparat de sudură?

Gândiți-vă la următoarele întrebări:

Ce scop și cât de des vrem să sudare?

Nu contează dacă folosim mașina în timpul lucrărilor de lucru sau în atelierul nostru de acasă. Există, de asemenea, o întrebare dacă o cerință de bază pentru o muncă precisă, frumoasă sau doar funcționalitate contează.

Deoarece putem hrăni mașina de sudură?

Trebuie să cunoaștem oportunitățile oferite de teren. Este disponibil curentul industrial în zona de sudură? Dacă da, câte faze putem folosi-o?

Ce buget avem?

Prețul contează, de asemenea. Avem o cantitate mai mare de investiții pentru a face o investiție majoră sau mai degrabă un instrument mijlociu, dar mai ieftin?

Tipuri de sudare

Diferitele tipuri pot fi utilizate în scopuri diferite. Fiecare are propriul său avantaj și dezavantaj. Acum îi examinăm în detaliu.

Sudori cun inverter, sudori MMA

Sudorii de tip MMA sunt de obicei un aprox. Stickele metalice acoperite de 30 cm sunt topite cu mașina și apoi conectează materialele către ele. Avantajele sale pot fi însoțite de o muncă flexibilă și de a dobândi mai economic în comparație cu alte mașini de sudură. Nu este surprinzător să cumpărați această mașină pentru a lucra în jurul casei. Dezavantajul este că munca de precizie extremă (placi de sudură de 1-2 mm) poate fi dificil de a face cu acesta.

Aparat de sudare Co MIG-MAG

MIG sau sudori de bază oferă o muncă foarte precisă foarte frumoasă. Mașina servește în mod obișnuit dioxid de carbon ca gaz de protecție. Avantajul lor este că permite o topire mai mare în plus față de o tensiune și un hrană similară.

Aparat de sudare AWI (TIG) 

Sudarea electrodului de tungsten (AWI) este un proces care utilizează electrod de tungsten care nu se topeste. Rămâne o cusătură mai mare, care cel mai adesea nu necesită prelucrare ex post. Practicând că este destul de repede învățat să o descurci. Ami hátrány lehet, hogy a védőgáz beszerzése költséges lehet, azonban az ilyen jellegű kompromisszumot érdemes vállalni.

Aparat de sudarea cu flacără, tăietor de flacără

Lucrul cu sudare cu flacără este unul dintre procesele de sudare în vrac, în timpul căreia flacăra de temperatură ridicată este în vrac materialul care trebuie prelucrat. Avantajul său este de a oferi o muncă ușoară și flexibilă deoarece nu trebuie să se conecteze la o rețea electrică. Cu toate acestea, acest tip de procedură poate fi clasificat într-o categorie periculoasă și, prin urmare, utilizarea acestor mașini necesită expertiză.

Aparat de taiat cu plasmă

Cutterul de plasmă este un procedeu de tăiere termic (de exemplu, pe bază de căldură), dispozitivul de tăiere cu plasmă. Utilizează un proces de umplutură pentru tăiere, iar tortul se bazează pe baza operațiunii pe care materialul tăiat se topește în tăiere. În ceea ce privește topirea astfel formată, temperatura ridicată și fasciculul de gaze de mare viteză sunt suflate din decalaj.

Aparat de sudura in puncte

Poate fi folosit pentru a trage și deconecta placa de oțel. Spotterul de îndreptare a fost un rezultat al producției moderne de mașini ca urmare a instrumentelor de bază ale corpului lăcătușilor pentru a îmbunătăți rănile excitate.

Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare