Aparate de curatat sudura

  • - 1.500 Lei voucher

  La comandă
  13.068 RON /buc
  • - 650 Lei voucher

  La comandă
  5.953 RON /buc
  • - 2.700 Lei voucher

  La comandă
  18.390 RON /buc

De ce Zivtool?

Aparate de curatat sudura, masini de slefuit cordoane de sudura

Exista o varietate de masini special concepute pentru curatarea zgurii de pe suprafata sudurii. Aceste masini utilizeaza diferite tehnologii si metode pentru a indeparta zgura in mod eficient. Iata cateva tipuri comune de masini de curatat zgura:

 • Masini de curatat zgura cu perii abrazive: Aceste masini sunt echipate cu perii abrazive rotative care curata zgura prin frecare si zgariere. Periile abrazive pot fi din sarma de otel, material abraziv sau material sintetic, in functie de cerintele aplicatiei.
 • Masini de curatat zgura cu tambur magnetic: Aceste masini utilizeaza un tambur magnetic rotativ pentru a atrage si a indeparta particulele metalice din zgura. Acestea sunt utile in special in cazul sudurii cu electrozi acoperiti, unde se formeaza zgura care contine particule metalice.
 • Masini de curatat zgura cu ultrasunete: Aceste masini utilizeaza undele ultrasunete pentru a dezintegra si a indeparta zgura de pe suprafata sudurii. Intr-un vas cu solutie de curatare, piesa sudata este plasata intr-o camera de curatare care emite undele ultrasunete, curatand astfel zgura in mod eficient.
 • Masini de curatat zgura cu jet de aer comprimat: Aceste masini utilizeaza jeturi puternice de aer comprimat si particule abrazive pentru a curata zgura de pe suprafata sudurii. Jetul de aer comprimat indeparteaza zgura in timp ce particulele abrazive ajuta la actiunea de zgariere.
 • Masini de curatat zgura cu jet de apa sub presiune: Aceste masini utilizeaza un jet de apa sub presiune pentru a indeparta zgura de pe suprafata sudurii. Presiunea jetului de apa ajuta la dezintegrarea si indepartarea zgurii, asigurand o curatare eficienta.

Este important sa alegi masina de curatat zgura potrivita in functie de tipul de sudura, materialul si cerintele specifice ale aplicatiei. Asigura-te ca urmezi instructiunile producatorului si utilizezi echipamentul de protectie adecvat pentru a lucra in siguranta.

Incarcare
Incarcare
Incarcare