Aparate de taiere cu plasma

  • - 2.000 Lei voucher

  La comandă
  6.985 RON /buc
  • - 4.200 Lei voucher

  La comandă
  19.374 RON /buc

De ce Zivtool?

Avantaje si caracteristici aparate de taiere cu plasma

Aparatele de taiere cu plasma sunt echipamente utilizate pentru a realiza taieturi precise si eficiente intr-o varietate de metale conductive, cum ar fi otelul carbon, otelul inoxidabil, aluminiul si aliajele. Iata cateva avantaje si caracteristici ale aparatelor de taiere cu plasma:

 • Viteza si eficienta: Aparatele de taiere cu plasma sunt cunoscute pentru viteza si eficienta lor in procesul de taiere. Ele pot realiza taieturi rapide si curate, reducand timpul de productie si costurile de munca.
 • Versatilitate: Aparatele de taiere cu plasma sunt capabile sa taie o gama larga de metale conductive, ceea ce le face potrivite pentru diverse aplicatii industriale. Acestea pot fi utilizate in industria metalurgica, constructii, reparatii auto, fabricarea mobilierului metalic si multe altele.
 • Precizie: Aparatele de taiere cu plasma ofera o precizie ridicata in taierea metalelor. Acestea pot realiza taieturi curate si netede, fara a fi necesara o prelucrare ulterioara extinsa.
 • Grosimea materialului: Aparatele de taiere cu plasma pot taia metale de diferite grosimi, de la foile subtiri pana la placile groase. Acestea sunt capabile sa taie materiale cu grosimi de cateva milimetri pana la cativa centimetri sau chiar mai mult, in functie de puterea si specificatiile aparatului.
 • Portabilitate: Multe aparate de taiere cu plasma sunt compacte si usoare, ceea ce le face portabile si usor de utilizat in diverse locatii si situatii de lucru. Aceasta permite flexibilitate si mobilitate in procesul de taiere.
 • Control al setarilor: Aparatele de taiere cu plasma ofera posibilitatea de a controla diverse setari, cum ar fi curentul de taiere, presiunea gazului si viteza de deplasare. Aceasta permite adaptarea procesului de taiere la cerintele specifice ale aplicatiei si materialului.
 • Costuri reduse: Comparativ cu alte metode de taiere, cum ar fi taierea cu laser sau cu abraziv, aparatele de taiere cu plasma sunt adesea mai accesibile din punct de vedere al costurilor de achizitie si operare.

Este important de mentionat ca utilizarea corecta si sigura a aparatelor de taiere cu plasma necesita pregatire si cunostinte adecvate. Respectarea masurilor de siguranta si instruirea in utilizarea echipamentului sunt esentiale pentru a evita accidentele si a obtine rezultate optime in procesul de taiere.

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare