Pompe submersibile fantana

De ce Zivtool?

Pompa submersibila fantana este unul dintre produsele cele mai cautate.
Acesta este motivul pentru instalare si utilizare usoara. Pompa puregata de puturi opereaza acelasi principiu ca diferenta dintre peretele interior al putului si peretele exterior al pompei / motorului in cazul peretelui / motorului pompei / motorului, acesta este deja din modelul de pompa. Prin urmare, pompele de sapat sunt intotdeauna mai mari in diametru. In acest mod, pompa de sapare nu poate fi instalata numai intr-o cale digestiva, ci chiar intr-un rezervor de apa, nava de colectare a apei de ploaie sau arbori.

Structura mechanica al pompa submersibila fantana

Pompele de sapat sunt observate in cea mai mare parte cu un asa-numit comutator float care asigura protectia uscata, dar exista si o versiune fara comutator flotant. Cele mai mari tipuri sunt capabile sa ridice apa de pana la 100m si pot produce performante de livrare de pana la 160 l / min.

Tipurile mai simple, accesibile sunt mai mult din plastic, variante durabile mai scumpe sunt fabricate dintr-o combinatie de materiale din plastic / din otel inoxidabil. 

Un alt avantaj al pompei digerata este ca este practic tacut in tacere sub apa si nu deranjeaza pe nimeni cu zgomotul sau operational. Utilizarea lor este, de asemenea, eficienta din punct de vedere energetic!

Unde pot folosi pompa submersibila fantana?

Utilizarea pompei pompei digerata este larga. In combinatie cu un comutator de debit, acesta poate fi utilizat si pentru stropirea gradinii sau pentru un sistem automat de irigare, una dintre solutiile populare pentru constructorii de sisteme de irigare sunt disponibile atunci cand un colector de digest sau de apa de ploaie este disponibil.

Acesta poate fi utilizat foarte util atunci cand combinati un rezervor de hidrofork si comutator de presiune ca hip de uz casnic sau facilitati de alimentare cu apa pentru plante mai mici si irigare agricola mica.

Ztrust Pompa submersibila fantana
- calitate excelenta, gama larga de produse!

Daca aveti o fisura digerata, recomandam pompele noastre de sapatuire Ztrust de inalta calitate care pot fi gasite intr-o gama larga de optiuni. Pompele Ztrust Sapat pot fi gasite excelente in retelele de alimentare cu apa, alimentarea cu apa de casa, sistemele de irigatii, gospodariile, industria si agricultura.

O solutie perfecta pentru stropire, alimentarea cu apa pentru sistemele de irigare, utilizand un rezervor de hidrofork si un comutator de presiune pentru alimentarea cu apa de casa si sistemele de moara de apa.

 

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare