Pompe submersibile apa curata

    Disponibil: 1 buc
    Putem livra
    347 RON /buc

De ce Zivtool?

Dintre pompe, se face diferenta intre pompele de suprafata (cunoscute sub numele de pompe de gradina) si pompele submersibile, cunoscute si sub numele de pompe submersibile. Acestea din urma pot fi utilizate atat pentru aplicatii casnice, cat si in domeniu industriale. In functie de fluidul pentru care sunt utilizate, acestea pot fi folosite pentru pomparea atat a apei de mare, cat si a apei poluate.

 

In gama noastra actuala de produse veti gasi o selectie larga de pompe submersibile pentru transferul de apa curata. Toate aceste pompe submersibile sunt potrivite pentru pomparea tuturor tipurilor de apa curata care nu contin impuritati solide sau substante corozive care ar putea uza sau chiar deteriora pompa pe termen lung.

 

Este important, in acest caz, apa curata nu inseamna apa de la robinet, ci precipitatii acumulate, care pot contine particule mici.

 

Pompe submersibile pentru apa sarata intr-un mediu casnic

Pompele submersibile pe care le comercializam sunt de o calitate excelenta si pot fi folosite pentru drenarea subsolurilor, puturilor, beciurilor sau chiar in gradina, daca doriti sa folositi irigarea prin "inundare" sau, daca aveti o fantana, pentru a face sa circule apa din ea.

 

Avantajele unei pompe submersibile:

Aceste pompe pot fi folosite cu incredere chiar si de catre incepatori, deoarece nu necesita abilitati speciale de utilizare, iar pretul este foarte accesibil.

 

Pompa submersibila este in principal pentru uz casnic, deci este potrivita pentru multe sarcini utile in orice casa sau familie. Aceasta pompa poate face lucruri foarte mari: poate cobori apa la adancimi mari. Poate face aproape tot ceea ce poate face o gospodarie obisnuita cu cunostintele unei pompe mai puternice.

 

Exista pompe submersibile pentru apa curata care au un intrerupator de flotor incorporat, Daca aveti nevoie doar de o pompa pentru a va goli piscina din gradina, de exemplu, aceasta pompa este perfecta!

 

De ce merita sa folositi o pompa submersibila?

Colectarea si reciclarea apei de ploaie face parte dintr-un stil de viata constient si durabil din punct de vedere ecologic, iar o pompa submersibila de apa dulce este instrumentul ideal pentru a va ajuta sa faceti acest lucru. Este perfecta pentru a transporta apa de ploaie colectata in rezervoare, pentru a o transfera din recipiente de colectare mai mici intr-un rezervor mai mare sau chiar pentru a va iriga gradina cu apa de inundatie.

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare