Pompe apa murdara cu tocator

    Cod articol 101000726
    Putem livra
    Doar 1 buc. mai avem la acest preț!
    3.449 RON / buc

Măcinarea sau tăierea pompelor de canalizare sunt extrem de frecvente în zilele noastre! Principalul motiv pentru aceasta este operația în sine. Există cuțite rotative sau balamale de cuțit plasate la intrare, astfel încât pompa noastră transformă piesele mai mari în părți mai mici, astfel încât să nu provoace blocaje în sistem nicăieri. 

Când am nevoie de o pompa apa murdara cu tocator?

Din păcate, în cazul apelor uzate menajere, majoritatea pompelor de apă uzată nu fac față materialelor compacte, așa că, dacă intră în sistem, se pot rostogoli cu ușurință pe roata lopatei, ceea ce poate duce chiar la arderea motorului. Acest lucru ar trebui luat în considerare. Cu toate acestea, există pompe de apă uzată de măcinare care pot face față cu ușurință chiar și cu aceste materiale fibroase.

Ztrust pompa de apă uzată -
Calitate inalta, preț accesibil!

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune pompe de canalizare, vă recomandăm pompele noastre de apă uzată Ztrust de înaltă calitate, care pot fi găsite într-o gamă largă de magazine.

Pompa de apă uzată Ztrust este echipată cu un comutator plutitor pentru funcționare automată. De asemenea, este excelent pentru apa foarte contaminată.

Cum sa folosim pompa apa murdara cu tocator

Pompa apa murdara cu tocator trebuie utilizate dacă canalul principal de recepție are o secțiune transversală mică și este presat (sub presiune). În aceste cazuri, numai o pompă de cuțit de slefuire poate fi folosit pentru a evita conectarea. Pentru producerea de presiune mai mare, pompe de cuțit de slefuire sunt, de asemenea, potrivite. Pentru transmiterea apelor uzate peste 10 metri, se recomandă, de asemenea, pomparea pompei de apă uzată cu cuțit de măcinare. Nu toate pompele de cuțit de slefuire au cuțite de slefuire separate. Aceasta înseamnă că intrarea este înconjurată de un cuțit de tăiere, care este presat de impurități solide datorită rotației rotorului, adică rotorul împinge murdăria împotriva cuțitului, creând astfel bucăți suficient de mari încât pompa de canalizare să poată continua deja confortabil.

Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare