Pompe de apa cu acumulator

    Disponibil: 3 buc
    In stoc
    1.689 Lei /buc

De ce Zivtool?

Pompe de apa cu acumulator

 
O pompa de apa cu acumulator este un dispozitiv utilizat pentru a pompa apa fara a fi necesara o alimentare constanta de la o sursa de energie electrica. Aceste pompe sunt echipate cu un acumulator sau o baterie interna, care stocheaza energia electrica necesara pentru a pompa apa.

Principiul de functionare al unei pompe de apa cu acumulator este urmatorul: acumulatorul sau bateria incarcata furnizeaza energia necesara pompei pentru a crea presiunea necesara pentru a pompa apa. Odata ce presiunea scade sub un anumit nivel, pompa porneste automat si pompeaza apa in sistemul sau recipientul dorit. Cand presiunea atinge un nivel maxim predefinit, pompa se opreste automat.

Acest tip de pompa este adesea utilizat in aplicatii care necesita o presiune constanta a apei, cum ar fi sistemele de irigatii, instalatiile de alimentare cu apa in zone izolate sau in cazurile in care alimentarea cu energie electrica nu este disponibila in mod constant.

Avantajele unei pompe de apa cu acumulator includ:

Portabilitate: Aceste pompe sunt, in general, compacte si usor de transportat datorita bateriei sau acumulatorului incorporat. Ele pot fi utilizate in diferite locatii fara a fi necesara o sursa de alimentare electrica permanenta.

Economie de energie: Deoarece pompa functioneaza doar atunci cand este necesar, utilizeaza energia electrica numai in momentul pomparii apei si nu in mod continuu. Acest lucru poate duce la economii semnificative de energie in comparatie cu pompele traditionale care functioneaza in mod constant.

Presiune constanta: Pompa de apa cu acumulator poate mentine o presiune constanta in sistemul de apa, asigurand un flux constant si o performanta constanta a echipamentelor care depind de aceasta.

Trebuie mentionat ca pompele de apa cu acumulator pot varia in functie de capacitatea, puterea si presiunea de lucru, astfel incat este important sa alegeti un model care se potriveste nevoilor specifice ale aplicatiei dumneavoastra.
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare