Array
Optimum VarioProtect 3XL-W masca de sudura automata
701 RON / buc

Optimum VarioProtect 3XL-W masca de sudura automata

  • Cod articol: 102028854
  • Producător: Optimum
La comandă
701 RON / buc

Scutul de sudura automat VarioProtect 3XL W este conceput pentru a proteja ochii si fata de scantei, stropi si radiatii electromagnetice in conditii normale de sudura.

1 an(i) garanție
Descriere detaliată și specificații tehnice
Informații stoc

Pentru calculul exact al taxelor și a timpului livrare, aveți la dispoziție calculatorul nostru.

 

buc
Compară

Descriere detaliată

Caracteristici
Scutul de sudura automat VarioProtect 3XL W este conceput pentru a proteja ochii si fata de scantei, stropi si radiatii electromagnetice in conditii normale de sudura. Filtrul automat trece de la complet transparent la intunecat dupa o perioada scurta de timp la aprinderea arcului electric si apoi se lumineaza din nou la terminarea sudarii. Scutul de sudura automat este gata de utilizare imediata. Inainte de sudare, singurele setari care trebuie efectuate sunt opacitatea cascai, valoarea nuantei de intunecare si sensibilitatea acesteia la procesul de sudare.
Excelent pentru sudarea MMA - MIG/MAG - TIG. Intunecare automata. Nivelurile de intunecare pot fi ajustate pe o gama larga. Se pot selecta modurile de sudare si slefuire. Protectie completa a ochilor si a fetei impotriva radiatiilor ultraviolete/infrarosii. Confortabil de purtat datorita centrului de greutate reglabil.
Sensibilitatea si nivelul de intunecare pot fi reglate din exterior.

Descriere detaliată
Încărcare