Masini de tuns iarba cu acumulator

  • FOARFECA CADOU
  Cod articol 101004983
  Putem livra
  Doar 2 buc. mai avem la acest preț!
  1.559 RON / buc

Mașinile de tuns iarba mai mici, mai ieftine, alimentate cu baterii, sunt recomandate pentru uz casnic. Mașinile de tuns iarba mai mari alimentate cu baterii sunt recomandate hotelurilor și parcurilor, deoarece acestea nu interferează cu împrejurimile cu o funcționare silențioasă.

Mașinile de tuns baterii se caracterizează, în general, prin ușurința de utilizare, ușurința întreținerii și emisii de 0%, împreună cu emisiile sonore scăzute.

Pentru unele mărci, putem folosi, de asemenea, mașini-unelte și unelte de grădină fără fir cu aceeași baterie. de exemplu, burghiu fără fir, polizor de colț fără fir etc. Desigur, cu o baterie cu tensiunea potrivită (12V, 18V 36 V). În plus, acestea sunt ecologice, nu au emisii nocive și sunt ușor de întreținut.

Mașini de tuns iarba cu acumulator!

Nu este vorba despre pornirea mașinii de tuns iarba și tăierea ierbii pentru noi, dar este atât de ușor pentru mașina de tuns iarba autopropulsată, încât nu este vorba despre împingerea mașinii în sine, ci despre a merge înainte pe cont propriu. Trebuie doar să controlăm unde să mergem. Oricine a cosit iarba pe o suprafață mai mare va ști cât de util este acest lucru, deoarece după un timp este foarte stresant să împingi mașina de tuns iarba, în special pe solurile inegale.

Utilizarea unei mașini de tuns iarba autopropulsate este recomandată pe parcele mai mari sau în locuri în care există mult spațiu neuniform, deoarece în astfel de cazuri este necesar să se exercite o forță fizică mult mai mare prin împingerea mașinii de tuns iarba. Prin urmare, este bine ca mașina să facă acest lucru pentru noi. Acest lucru poate, de asemenea, să economisească energie.

Alege mașini de tuns cu acumulator

Zona care urmează să fie tăiată determină în primul rând ce fel de mașină vom cumpăra. La urma urmei, proprietățile suplimentare sunt afectate de zona în care vom folosi mașina de tuns iarba cu baterie selectată!

În consecință, există alte două aspecte pe care trebuie să le acordați atenție în ceea ce privește selecția:

 • Înălțimea de tăiere: arată la ce înălțime poate tăia mașina. Pentru majoritatea mașinilor de tuns iarba fără fir, înălțimea de tăiere poate fi ajustată.
 • Lățimea de tăiere: arată cât de mult poate tăia suprafața mașinii de tuns bateria cu o singură apăsare.
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare