Masini de tuns iarba pe benzina

  Cod articol 101603965
  Putem livra
  Doar 4 buc. mai avem la acest preț!
  1.769 RON / buc
  Cod articol 101603964
  Putem livra
  Doar 2 buc. mai avem la acest preț!
  2.019 RON / buc

O masina de tuns iarba alimentata cu benzina este o alegere deosebit de buna daca vrei sa tai iarba pe suprafete mari, chiar si departe de casa ta. Utilizarea lor nu este staționară și nu este nevoie să ne temem că cablul nostru prelungitor nu este suficient de lung! Printre mașinile de tuns iarba pe benzină există, de asemenea, multe modele de mașini de tuns iarba autopropulsate, care facilitează în mod semnificativ tăierea ierbii.

Tipuri mașini de tuns iarba cu benzină

În timp ce în trecut motoarele în doi timpi erau tipice, astăzi aproape toți producătorii folosesc motoare în patru timpi, deoarece acestea nu sunt doar mai puternice, ci și mai ecologice.
Mașini de tuns iarba pe benzină autopropulsate: Dacă confortul este un aspect important, dorim să minimizăm energia investită, atunci o mașină de tuns iarba pe benzină autopropulsată este cea mai bună alegere, deoarece aceste mașini practic trebuie doar controlate. Această funcție este de mare ajutor pentru o cosire de câteva ore.

Astăzi, există mașini de tuns iarba pe benzină în cazul în care o unitate separată de asistență a motorului conduce partea autopropulsată, astfel încât această funcție este independentă de motorul care rotește cuțitul, astfel încât motorul principal nu primește o astfel de sarcină.
Mașini de tuns iarba convenționale pe benzină: Aici suntem responsabili pentru progresul mașinii de tuns iarba. Trebuie să ne folosim propria forță fizică pentru a împinge mașina. Atunci când tăiați suprafețe mari, acest lucru înseamnă efort fizic grav.

Ce trebe sa stim despre mașinilor de tuns pe benzină

Citind descrierea unei mașini de tuns iarba pe benzină, putem afla nenumărate caracteristici utile despre mașina dată. Acestea pot include date despre greutate sau, de exemplu, structura cadrului. Pe pietriș, soluri inegale, este mai bine să cumpărați o mașină de tuns iarba pe benzină acoperită cu metal, deoarece decalajul de ridicare a pietrișului poate deteriora cu ușurință cadrul din plastic!

Există, de asemenea, date care ar trebui luate în considerare atunci când alegeți:

 • Capacitate
 • Dimensiunea colecției de iarbă
 • Lățimea de trunchiere
 • Înălțime locuibilă

Mașini de tuns iarba pe benzină, conform aruncării ierbii

Ce se va întâmpla cu iarba tăiată poate varia de la mașină la mașină. Există mai multe tipuri pe care am dori să le descriem pe scurt:

Bouncer lateral: Această formă de îngrijire a gazonului este mai recomandată pentru cositul peluzelor unde iarba poate crește mai mare, deoarece nu necesită la fel de multă îngrijire frecventă ca suprafețele de gazon de grădină frumos tăiate.

Colecționar de iarbă: Colecția este recomandată celor care doresc un gazon curat și ordonat.

Mulcirea: Când mulcim, lamele tăiate de iarbă continuă să circule în abator, iar când bucățile de iarbă sunt atât de mici încât cad lângă cuțite, acoperă suprafața gazonului ca gunoi de grajd verde natural.

Desigur, există și mașini de tuns iarba pe benzină în gama noastră care cunosc mai multe sau chiar toate aceste funcții.

Întreținerea mașinilor de tuns iarba pe benzină

Deoarece vorbim despre mașini de grădină alimentate de motoare pe benzină, este, de asemenea, important să menționăm întreținerea.Motoarele pe benzina contin nenumarate piese care uneori au nevoie de intretinere si inlocuire in caz de uzura! Acestea ar putea fi echipamente de filtrare a uleiului și a aerului, de exemplu.

Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare