Roboti de tuns iarba

  Disponibil: 2 buc
  Putem livra
  4.419 RON /buc
  Disponibil: 2 buc
  Putem livra
  4.879 RON /buc

De ce Zivtool?

Roboti de tuns iarba

Robotii de tuns iarba sunt dispozitive autonome care efectueaza tunderea automata a gazonului. Acesti roboti sunt proiectati sa lucreze in mod independent, fara necesitatea supravegherii constante a utilizatorului. Sunt echipati cu senzori si tehnologii avansate care le permit sa detecteze si sa evite obstacolele din gradina.

Iata cateva aspecte importante despre robotii de tuns iarba:

 • Autonomie: Robotii de tuns iarba functioneaza pe baza de baterii si au capacitatea de a se deplasa autonom pe suprafata gazonului. Majoritatea modelelor au si functia de revenire automata la statia de incarcare pentru reincarcare atunci cand bateria se apropie de descarcare.
 • Programare si setari: Aceste dispozitive pot fi programate pentru a lucra la orele si zilele dorite. Poti seta programul de tundere in functie de nevoile tale si de preferintele de intretinere a gazonului.
 • Senzori de siguranta: Robotii de tuns iarba sunt echipati cu senzori pentru a detecta obstacolele din calea lor, cum ar fi arborii, pietrele sau alte obiecte dure. Acesti senzori permit robotilor sa evite coliziunile si sa isi schimbe directia in jurul obstacolelor.
 • Taiere uniforma: Robotii de tuns iarba utilizeaza sisteme de taiere cu lame ascutite pentru a obtine un gazon uniform si bine tuns. In general, acesti roboti lucreaza cu sistemul ""mulcire"", adica lasa iarba taiata sa cada pe sol si sa se descompuna intr-un ingrasamant natural pentru gazon.
 • Conectivitate si control: Unele modele de roboti de tuns iarba sunt compatibile cu aplicatii mobile sau pot fi controlate prin intermediul unui panou de control. Aceasta permite utilizatorului sa monitorizeze si sa controleze activitatile robotilor de la distanta.

Inainte de a achizitiona un robot de tuns iarba, este important sa iei in considerare dimensiunea si forma gradinii tale, tipul de teren si necesitatile specifice de intretinere a gazonului. De asemenea, este important sa respecti instructiunile producatorului si sa asiguri o instalare si utilizare in siguranta a robotilor de tuns iarba."
 

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare