Roboti de tuns iarba

  Cod articol 101602883
  La comandă
  4.659 RON / buc
  Cod articol 101602884
  Putem livra
  Doar 1 buc. mai avem la acest preț!
  5.800 RON / buc
  Cod articol 101602882
  Putem livra
  Doar 2 buc. mai avem la acest preț!
  3.943 RON / buc
  Cod articol 101006096
  La comandă
  4.299 RON / buc
  Cod articol 101602881
  Putem livra
  Doar 3 buc. mai avem la acest preț!
  3.575 RON / buc

Pentru a obține confort și peluze frumoase, este esențial să achiziționați o mașină de tuns iarba robotizată.
Nu avem sarcini speciale cu utilizarea sa, deoarece după instalare mașina funcționează deja pentru sine.

Avantajele mașinilor de tuns iarba robotizate

Gazon frumos: mașinile de tuns iarba robotizate se plimbă zilnic în jurul zonei desemnate, datorită cărora cosesc întreaga suprafață de iarbă de mai multe ori pe săptămână. Mașina de tuns iarba robotizată taie de obicei câțiva milimetri la un moment dat, ceea ce este bun pentru creșterea uniformă a gazonului, în plus, forfecarea continuă este mai puțin tolerată de majoritatea buruienilor, astfel încât starea unui gazon neglijat se poate îmbunătăți chiar și prin utilizarea mașinii de tuns iarba robotizate.

Mai mult timp liber: Folosind o mașină de tuns iarba robotizată, timpul pe care îl petrecem cosind gazonul este redus la aproape zero. În plus, utilizarea noastră include și o funcție de confort: mașina de tuns iarba robotizată pornește la timp, care poate fi pornită de pe telefonul mobil.

Fără deșeuri verzi: Nu există curățenie după mașina de tuns iarba robotizată, deoarece mașina de tuns iarba robotizată nu permite creșterea ierbii, iar pe de altă parte, sistemul special de mulcire al mașinii de tuns iarba robotizate taie, de asemenea, extrem de fin puținele ierburi care ajung să cadă înapoi între lamele de iarbă.

Liniște: Volumul unei mașini de tuns iarba robotizate este mult mai mic decât cel al unei mașini de tuns iarba tradiționale! Astfel, nu deranjează vecinii, puteți merge dimineața și seara devreme, dar chiar și în weekend și sărbători.

Robot de tuns iarba cu control GPS

Atunci când tehnologia avansată, insistența asupra confortului și o mașină de tuns iarba se întâlnesc pe linia de producție, se nasc noi produse ale erei robotizării: mașini de tuns iarba robotizate.

Mașinile de tuns iarba robotizate mai simple se deplasează într-o anumită zonă, care este o zonă prestabilită, echipată cu conductori.

Mașini mai serioase mașini de tuns iarba robotizate funcționează deja cu tehnologia încorporată de cosit gazon bazată pe GPS

Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare